S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Sad sam se malo igrao sa NPC AI - vide me dok god sam u "online krugu" i iza kojeg god grma se sakrio magarac sam bio, metci me pogađaju kao ludi. Ne prate me nego samo stoje na "spawn" točci. Ludo bacaju granate kao da su petarde, po sebi po meni, neka je vatrometa. Izađem, iz "online kruga" stanu sa radnjom dok se ne vratim. Odustaju od borbe, ne prate… Ajde fora je gledati kad se 50 metara od njih stvore drugi NPC i krenu međusobno jedni pod drugima pa ti daju neku iluziju da nešto funkcionira Grafika je totalno zblurana, vegetacija mutna u daljnini, sve flickera sve pop-upa naokolo, predivno
Chono zbilja ti se divim što si došao do preko 60 sati u ovome.
chono Pa sa te strane, trebalo bi biti sve, popravljeno, jel… Evo meni je iskreno bilo bolje dok je zona bila gotovo prazna nego ovi klišei od spawnera a-lifea, generički su samo smetaju. Jedna zanimljiva stvar usput, ako baciš u engine.ini fov drveća i grmlja koliko oko seže, frejmovi su niži ali igra manje trza.
- Uređivano
chono Eh kad se moramo hvatati nostalgije na prijašnje nastavke… Prošlo mi je par puta kroz glavu započeti od SoC, ali stvarno nemam toliko vremena uz sve. Al sinoć sam testirao neki engine.ini u S2 što je tip izbacio kojeg pratim na Nexusu. Isprobao sam ponašanje AI, tamo u prvom kompleksu prema selu, započeo sam kombat, odvukao ekipu do prednjeg prolaza, otrčao kompletno u krug iza brežuljka, kroz drveće i grmlje, uletio u neku provaliju, sagnuo se i nisam ni provirio vanka kad već evo znaju da sam tamo i dočekaše me granate XD. Nema teoretske da su me vidjeli. Ugasio i sljedećih 2h slagao brod u Starfieldu, nisam se mogao odlučiti kako prozore namjestiti na kabini.
Anyways, primjetio sam da TSR Native AA + FG i sharpening 10% daju najoštriju sliku uz dobar FPS, što me malo iznenadilo naspram DLSS čak i na DLAA ne Quality.
Još sam testao neki mod, Ultra+, napraviti čuda oko detalja osvjetljenja i sjeni u igri pa i LOD-a, samo što pojede nekih 25 FPS, ono good showcase što UE5 "bi mogao" da nije tako aplha smeće još, sunce im poljubim.
Lol
- Uređivano
Ironično
Što se događa sa modernim igrama i zašto su pune problema?
Nedovršena igra blista, a u isto vrijeme se sere po Awoved kako već jer strijela ne ostaje u stablu…
I uopće ne želim trolat i svađat se, ali tako je!