chono Namjerno sam pisao goty i slicne gluposti da se makne ekipa koja igru uopce ne igra, nego je dosla srat (kako Brijac pise). Ali.. ta ekipa nije manjina i nije chono, maverick ili prayer, pa su oni to mogli raditi ovdje bez posljedica
Ne, te ekipe nije uopće bilo. Kakve jebene manjine i "bez posljedica"…
U 300-tinjak postova od izlaska igre možda imaš 5-6 postova od onih koji nisu igrali, a koji su uletjeli u temu sa sasvim normalnim pitanjem, bez ikakvih provokacija. Ponajmanje da seru bez ikakvog razloga. Nećeš nać 5 postova takvih padobranaca.
Kačio si se sa onima koji su actually isprobali igru i dali svoje realne dojmove na temelju toga što je igra izašla u stanju u kakvom je izašla, ponajviše sa Doctorom koji je aktivno igrao i iznosio svoje negativne dojmove. I nešto si se malo zakačio sa Zero-om.
Osobno mi nije niti najmanje zasmetal tvoj post u SoP temi i uopće ga nisam doživjel kao neku provokaciju nego kao tvoj osobni dojam (kak je i bilo napisano), ali što se tiče ove teme, najviše proljeva i irintantnih postova je došlo upravo od tebe. Koliko god da netko voli neki serijal, ono tvoje na početku je bilo čisto neutemeljeno neobjetktivno sproseravanje.
Dalje u offtopic u ovoj temi nejdem…
Edit: Lol… kao, mene se nije par put lijepo izvrijeđalo radi ničeg. I nemam ja nikakve protekcije da mi se dozvoljava "ružno komentiranje"
Edit 2: nisam mislil na tebe