Odigrao 10 sati na xbox series x na performance modu. Bas sam razocaran. Ima puno potencijala, ali proci ce neko duze vrijeme dok se ne dovede u red. Igru su odgadali 4-5 puta i jos nije spremna za izlazak pa jebemu mater vise. AI neprijatelja je ono… ne znas jel bi se plakal ili smijal. Imao sam main misiju u Sphere ( gdje treazis Soldera) i vise puta se desilo da makar uspijem stealth ubit neprijatelja sa nozem , svi ostali odma znaju di sam ? Suljam se u cucnju polako prilazim vratima i opaaa, ovi iza zatvorenih vrata odma alerted i idu prema meni. Misija se oduzi do mrkle noci, izadem napokon van poubijam sve i tisina 5-10 min. I suljam se u cucnju prema izlazu i spawnaju se 50m ispred mene dvojica i odma imaju jebeni aimbot a ja kurca ne vidim skoro. Onda neka druga misija ( ona sa monolith likom u lesser zoni ) frajer kao lezi na krevetu ali lebdi metar dva iznad ko da rade egzorcizam na njemu. Pustim ga da zivi ali likovi koji su dosli ubit tog lika mi komentiraju kao da sam potpuno drugaciju odluku napravio. Od grafickih bugova sam primjetio da kad sam u prvoj safe po noci i npr trejdam ili upgrejdam u zatvorenom prostoru da ak pogledas kroz prozor izgleda da je vani dan, ali izades i noc je i dalje normalno. Flashlight je preslab, osvjetljava valjda 10 metara po noci.
Pohvalio bih osjecaj pucanja, grafika je oke i razno vrijeme je odlicno.
U trenutnom stanju dajem igri 5/10
Btw kak se rjesavate horde stakora ? onih malih kaj ih dode valjda 50+ , a ne onih kaj skacu ko klokani vecih.