- Uređivano
Onaj moj video je sa tim modom.
Meh
Onaj moj video je sa tim modom.
Meh
chono Vidio, prešao sam prije pol sata mod stranicu da vidim šta ima novog. Nisam još, ali ubacim mod za manje loota - samo čekam fix s kojim će zapravo raditi u igri kako treba - Taj AI mod je neki ajmo reći hack AI spawn sustava ali ne radi kako treba tj. nasumično kako kome. Ja se nadam kroz tjedan dana zakrpi za te neke stvari.
Btw, stigao je danas update isto za onaj engine.ini tweak, dosta je to sada dobro.
Arcer e vidis meni bez toga engine tweaka radi bolje
Edit:
Stize patch slijedeci tjedan. Nakon toga na redu je A Life
@doktor1 ova verzija radi, puno bolja imerzija! Prosao sam nekoliko puta pored mjesta gdje su mi se stalno spawnali i nista, nema ih. Naletio sam na borbu bandita i jednog mutanta, engegao sam fight. Ubio dvojicu sniperom!! eeeej! i onda su me s boka napale dvije svinje. Ovo vec lici na nesto. Preporuka svima da isprobaju
chono ja sam imao sličan scenarij i bez tog moda - igrao glavni quest, došao na neku lokaciju gdje je bila banda, poskidao ih, zatim 100-200m dalje se druga banda sukobila s mutantima, pustio istu da srede mutante zatim i njih riješio. Jedan reload ranije nije bilo te druge bande nego su mutanti napali mene.
Upalio sam onu antenu na početku i dole je neka močvara, spustio se i pseudog i ostali psi su se stvorili i krenuli na mene, ubio jednog i pobjegao da bi se u međuvremenu pojavili banditi (valjda, ja nisam skužio kak vidjeti koja su uopće fakcija NPC?) i krenuli pucati po njima - učitao save, opet su se pojavili. Ali zanimljivo, pseudog baca iluzije na tebe dok on sam se drži podalje i skriva u grmlju i samo povremeno napadne.
@Deadwalker slomio se i taj mod, iako je spawn puno dalje od mene i cesto se sukobe sa necim drugim. Ali nije to to, bas treba razviti, a ne tweakati feature.
Ionako moram cekat, sinoc updateao BIOS i nece se bootat PC, samo crna slika. Probam danas nesto iskemijat, ali vjerojatno ne gine nova maticna. Jebiga…
chono zašto si uopće radio flash biosa? Ja idem u to ako baš moram riješiti nekakav critical issue ili me software traži određenu verziju biosa bez koje nešto ne može raditi.
Deadwalker zbog 13th gena Intela, rjesava hrpu stvari oko stabilnosti, pa sam htio biti spreman za patch Stalkera slijedeci tjedan.
Proces Asusa kod updatea je pocnes flash, ide ciscenje, pa update led sustava, restart i onda update. Meni je zapelo kod led i mislim da mi sad opet treba 12th gen jer je revertao bios na inicijalni od maticne prije izlaska 13th gena
Igro 45 minuta sa ovim modom
https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/185
Niti jednom mi nije NPC pao na glavu ili se spawna pokraj mene.
Iz daljine dotrčala dva ćorava psa
Kasnije ću učitat opet sa iste točke i krenut u obilazak
Sedam modova sam stavio plus ovaj gore.
Početak igre:
Nakon šta sam upucao ovu dvojicu u dvorištu i pobjegao ovi preostali iz zgrade me nisu navigacijski pratili di sam niti su me vidjeli; prije šta god napravio bacali bi bombe na mene
Nema nigdje spawna beštija i ostalih da se stvore pokraj mene
Prvi put sam vidio grupu stalkera da prolazi kroz svijet a nisu me vidjeli iste sekunde; na 7:40
Nedugo nakon toga, dva stalkera iz daljine dolaze i prolaze u blizini, idu svojim putem te me opet nisu satelitski opazili
Nakon toga čujem borbu u daljini te nedugo nakon toga dolazi ona grupa šta je prošla u videu na 7:40 i sjeda uz vatru; i tu su me vidjeli te sam im uspio pobjeć
doktor1 Isprobam ty,
Sada gledam kako ovaj mod funkcionira i ima potencijala, isprobao sam, neke prepreke su malo OP ali bude doradio vjerujem:
Ledge Grabbing by Kennymylenny at S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl Nexus - Mods and community
chono kako dobro izgleda ova igra. Tako ostro, a u isto vrijeme i mekano.
Dal je tko preorder igre napravio i odradio misiju za bonus stash?
Jel tko nasao preorder pusku i opremu?