Fenix

Zašto bugovi sa stalkerom mogu proći?

Ne mogu, druge igre uništava zbog bugova u komentarima a ovdje je to ok?

Nije ok!

E da, najgore od svega, ne radi ni stealthanje. Bilo da koljem nožem ili skidam silencerom, ostali neprijatelji te odmah magično detektiraju. Ako se dobro sjećam isto je bilo i u Pripyatu, ali šteta

Nisam Stalkera igrao sigurno 10 godina, ali Pripyat pamtim puno puno bolje od ovoga, svijet je bio življi nego puno igara danas, ali ovdje je sve umjetno. Ne znam, možda se kasnije otvori, ali primjerice još nisam vidio u daljini nijedan random encounter, osim onoga što se spawna pored mene (i odmah me detektira). Da može bolje ukazuje da protivnici stvarno flankaju i ta neposredna borba je stvarno dobra, ali ovo je jednostavno nedovršena igra

doktor1 Zašto bugovi sa stalkerom mogu proći?

Mislim na ove relativno nevine bugove. Kad u Stalkeru vidim lika kako lebdi iz kreveta stvarno djeluje kao anomalija Ha-Ha-Ha

doktor1 jer su ljudi subjektivni, ak si fan pregrmit ces bugove, ak nisi ce te iritirati

Nijedna igra nebi smjela izaci sa gamebreaking bugovima.

Fenix netocno, Clear Sky je imao najmanje stealth indikatora, najvise Shadow, pa onda Pripyat. I tamo je bila side mehanika koja u pravilu nije radila. Dodes iza npca, upalis svjetiljku i on ne reagira. Dvojka ni nema visibility i sound notifikatore koliko sam ja vidio dosada u igri, nema tog HUDa uopce. Igra je one man army kao i jedinica

doktor1 chono living stalker. Let the Zone take me if I am lying.

Sta cu, kad ste neuk puk za ovo 🤣

chono ovo sa reload mi je top, metak više me masu puta spasio u stalkeru!

Podsjeća ne na launch CP77, igra je isto bila u kršu (kako kome) ali je atmosfera bila vrh! Ako se možeš uživiti u atmosferu i svijet, bugovi su sekundarna briga. Stime na umu, 8/10 za igru sa takvom tehničkom stranom samo pokazuje koliko su drugi elementi igre jaki.

Arcer znam 😁 pogotovo kad igras na pravoj tezini.

@prayer ni blizu, ovdje imas sve implementirano, CP77 nije imao ni interaktivnu vodu, AI, dijelove mape, pola toga je falilo. Ovo je dovrsena igra, bugovi ce se popeglat kao i uvijek

Je tko pronasao preorder gear?

Znao sam da nisam umislio. Izgleda da cijeli A-life sistem nedostaje u igri. Developeri su prije izlaska brisali reference na isti, pravdali se kao da je samo do wordinga, ali ili je kompletno sjeban ili kompletno nedostaje.

Jedva čekam da svi kojima je ovo prva igra u serijalu imaju susret s ovom beštijom Ha-Ha-Ha

chono pročitaj da sam napisao upravo to

Fenix Developeri su prije izlaska brisali reference na isti, pravdali se kao da je samo do wordinga

Blokirao sam te prvo da tebi ne kvarim igru jer znam koliko si nahajpan, drugo da drugima ne trujemo forum glupim interakcijama. Pa nadalje blokiraj i ti mene ili barem komuniciraj smisleno

EDIT: Točno ovo sam pričao, ovako je i meni i koliko vidim još puno drugih. Spawnaju se i znaju odmah gdje si. Nema više onoga da žive svoj život i da naletiš na skupine. Meni "needuciramon" je to glavni forte Stalkera. Sad kad sam zaključio da je igra sjebana, odjebat ću i ja iz teme da vam ne kvarim igranje. Uživajte vi koji igrate i možete zanemarit sve ovo, a drugima moja realna preporuka da pričekate dok poprave taj AI Life (ili kako god se sad već zove). Za bugove je lako.

Fenix moja greska, nisam dobro procitao tvoj post. Zapravo timing govori sve, tvoje od danas, a ono od prije 2 dana.

Ma nisam toliko nahajpan, koliko rajcam ove dezurne koji nemogu igrat, pa broje ako ce igra flopat 😁 svjestan sam problema u igri, samo namjerno pumpam pozitivu. Nemam ca tebe blokirat i ti to znas, mozes slobodno nastavit sa feedbackom i istrazivanjem sto se tocno izbacilo ili skrsilo u igri

Još sam malo igro…

Pa spawn NPCa je isti kao šta bi se u cyberpunku murija pojavila iza tebe!?

Koji vrag? Šetam, nigdje nikog, uđem u kolibu, izađem i iza mene bandit?

Fuck off

f_i_c_o odmah na pocetku, iako ga je sada teze ubiti

OverHypedG Mnoštvo bugova, loša grafika, usporediti je mogu s Cyberpunkom na launchu.

Ni izbliza. Niti je grafika loša, samo nije Top ponude. Možda s bugovima nemaš sreće u to neću ulaziti. Ja isto tako u 3 sata igranja niti jedan bug.

Flipper možda maverick isto

Šta možda? Pa rekao sam da igram na Boxu kao i sve multiplat igre.

OverHypedG Evo, nisam jedini

Kuka, a trebalo je samo loadati stariji Save file i za to mu trebalo 45 minuta lol

I da najveći problem je spawn beštija odjednom i što su jebene spužve kao i AI protivnika, ali nešto ne vidim da se po drugim igrama sere, a AI je u gotovo svim igrama odron naspram jednog F.E.A.R. iz 2005. godine.