Odigrao ca 2 sata. Za sada 0 bogova i 0 problema. Igrao sam na performance mode i vidi se da je grafika degradirana spram high pc settings, ali sasvim pristojno izgleda, posebice kada sam vidio kolika je mapa, do sada nije bilo loadinga. Tako da ne znam šta su pisali i govorili kritičari jer nisam pogledao niti jedan review, ali igra se izvodi više nego dobro, bez intruzivnih stuttera ili vecih padova fps-a, barem za sada.
Općenito ne gledam i ne čitam recenzije, jedino što pogledam je DF analiza, čisto da baš ne bih naletio na teški odron.
Moram pohvaliti atmosferu koja je vrhunska, kao i glazba, a napucavnje vrlo zadovoljavajuce. Također smatram da ima previše pizdarija za skupiti i brzo postaneš pretrpan što ima odraza i na kretanje i staminu koliko sam skužio, ali taj problem je ima i Witcher 3, Skyrim i mnoge druge zapadnjačke igre s rpg elementima i ne kužim da ne znaju napraviti to kako bog zapovijeda, kao i inventory screen koji uvijek sucka.
Uglavnom za sada jako zadovoljan igrom i treba spomenuti da na Xbox nema ni ovih degenskih shader kompilacija.