Igra je jednostavno predivna, cak postoji i interni sharpening pored forsanog iz nvidia CPa (prijevod, ako se koristi ono sranje od AMD FGa, to se nasilji).

Steam 81% i raste, prakticki jedinica u 2024. godini, znao sam 🥰

Edit: kolega sa posla igra na S preko tipkovnice i misa i odusevljen je. Igra je roba

chono jbt, po pitanju STALKERA si objektivan ko' crkva spram HDZ-a. Netko tko čita izvana mislit će da je igra 100/100. Nisi pouzdan kad je u pitanju ova igra.

Igrao na RTX 4080 i performanse su očajne ma što namjestio. FPS čak i nije problem sam po sebi, ali osjeća se kao da je puno manji nego što jest. Frame pacing je očajan

Bugovi posvuda, ali ajde, sa Stalkerom oni još nekako i mogu proći. Prvi sidequest odmah strgan. Pucanje je dobro i mesnato, ali AI je skroz retardiran, neusporediv s igrom iz 2007. koja je taj segment imala daleko ispred svog vremena. Likovi se spawnaju iza mene, nestaju dok ih pratim itd., nema nimalo gušta. Ja ću pričekat jedno pola godine

Flipper zasto, pa jedinica je bila izmedu 80 i 85 na izlasku, ovdje je ista stvar. Rekao sam vam da ovo nije igra za mase i da je PC HC naslov. Sto se ispostavilo tocno. Opet…

By the way mozete reloadat oruzje dva put i imate jedan metak vise zbog onog u cijevi.

@Fenix reflex ukljucen i low latency na ultra. Ista stvar wukong, jedi, robocop, zapravo svi UE5 naslovi

Fenix točno tako, ja isto danas odustajem i ostavljam po strani dok ne dođe zakrpa nažalost

OverHypedG kako ljudi prolaze kroz ljude i onda si zapeo u prolazu jer nisi mogao proci kroz… covjeka?

Fenix

Zašto bugovi sa stalkerom mogu proći?

Ne mogu, druge igre uništava zbog bugova u komentarima a ovdje je to ok?

Nije ok!

E da, najgore od svega, ne radi ni stealthanje. Bilo da koljem nožem ili skidam silencerom, ostali neprijatelji te odmah magično detektiraju. Ako se dobro sjećam isto je bilo i u Pripyatu, ali šteta

Nisam Stalkera igrao sigurno 10 godina, ali Pripyat pamtim puno puno bolje od ovoga, svijet je bio življi nego puno igara danas, ali ovdje je sve umjetno. Ne znam, možda se kasnije otvori, ali primjerice još nisam vidio u daljini nijedan random encounter, osim onoga što se spawna pored mene (i odmah me detektira). Da može bolje ukazuje da protivnici stvarno flankaju i ta neposredna borba je stvarno dobra, ali ovo je jednostavno nedovršena igra

doktor1 Zašto bugovi sa stalkerom mogu proći?

Mislim na ove relativno nevine bugove. Kad u Stalkeru vidim lika kako lebdi iz kreveta stvarno djeluje kao anomalija Ha-Ha-Ha

doktor1 jer su ljudi subjektivni, ak si fan pregrmit ces bugove, ak nisi ce te iritirati

Nijedna igra nebi smjela izaci sa gamebreaking bugovima.

Fenix netocno, Clear Sky je imao najmanje stealth indikatora, najvise Shadow, pa onda Pripyat. I tamo je bila side mehanika koja u pravilu nije radila. Dodes iza npca, upalis svjetiljku i on ne reagira. Dvojka ni nema visibility i sound notifikatore koliko sam ja vidio dosada u igri, nema tog HUDa uopce. Igra je one man army kao i jedinica

doktor1 chono living stalker. Let the Zone take me if I am lying.

Sta cu, kad ste neuk puk za ovo 🤣

chono ovo sa reload mi je top, metak više me masu puta spasio u stalkeru!

Podsjeća ne na launch CP77, igra je isto bila u kršu (kako kome) ali je atmosfera bila vrh! Ako se možeš uživiti u atmosferu i svijet, bugovi su sekundarna briga. Stime na umu, 8/10 za igru sa takvom tehničkom stranom samo pokazuje koliko su drugi elementi igre jaki.

Arcer znam 😁 pogotovo kad igras na pravoj tezini.

@prayer ni blizu, ovdje imas sve implementirano, CP77 nije imao ni interaktivnu vodu, AI, dijelove mape, pola toga je falilo. Ovo je dovrsena igra, bugovi ce se popeglat kao i uvijek

Je tko pronasao preorder gear?

Znao sam da nisam umislio. Izgleda da cijeli A-life sistem nedostaje u igri. Developeri su prije izlaska brisali reference na isti, pravdali se kao da je samo do wordinga, ali ili je kompletno sjeban ili kompletno nedostaje.