Matador Da, istina, očekivao sam gore. Muči me samo jedna stvar. Iako ja nisam mehaničar, ne znam kakve ovaj kvar veze ima s tim što mi je ulje smrdilo po gorivu. Bojim se kad ovo skrpaju da ne bude iznenađenja još. 😂

To je zato kaj si imao dizne. Trebao si imati dizda. Sad kad si na kraju uštedio 8000kn, kupi si OLED.

buz Nisam ni ja mehaničar, ali budući da dva cilindra nisu normalno radila, postoji velika vjrojatnost da nije došlo do potpunog sagorijevanja goriva i da se taj ostatak goriva miješao s uljem.

Mislim da je preporučljivo i ulje zamijeniti u ovakvom slučaju.

Opel Astra J 1.7 cdti 256000km danas i dalje ide bez ijednog kvara. Da bi jos toliko 🤞

Matador I mislio sam im reći kad već to rade nek zamijene ulje iz predostrožnosti, to mi je palo na pamet kad smo završili razgovor.

chono

Moja je jučer napunila 278 000 km.

Kvar na ručnoj te ono jedno sranje s dpf-om u ovih 7 godina.

Ostalo sve super i meni je taj auto prokleto drag i pouzdan. Da se vratim natrag, uzeo bih ju opet ❤️

Možda bih se malo dvoumil između nje i frendovog Audia 😁

Tuhy motor je cudo u tom autu. Fakin Japanci znaju napravit makinu koja ide. Ja jos nosim dpf, nisam ga skidao i mapirao nanovo.

Fenix Šuti, već imam filing da ću i s ovim imati zajebancija ako se prije toga ne spičkam negdje.

Uskoro će trebat servisirat ženin BMW - znam da će kad tad trebat lanac, kuplung, start stop akumulator promjenit i još pokoju sitnicu.. Ajmo reć da to ugrubo košta ko cijeli moj stari Focus.. and then some.

kauboj to mi je i mehaničar savjetovao. navodno bi čak dobila 2 - 3 tisuće eura više neg je platila. Al pogodi šta? Ona neće. To je njena bebica i vjerojatno bi opet kupila neki sličan auto - inače radi se o 418D iz 2014. god. (F36 ako se ne varam)

yakuza_stinger

Pa realno, tako bi i ja da me sad čeka nešto toliko veliko, mogao bi i ja sad za svog dobit sigurno 2 tisuće eura više.

To je samo auto, po meni nema smisla toliko puno ulagati u te nadolazeće velike popravke jer na kraju dana, cijena će mu samo nastavit padat koliko god da ulažeš. Nek ga proda (još će biti u plusu) i doda te novce koliko bi popravak koštao i kupi onda isti takav/sličan ali noviji i win-win

kauboj natuknut ću joj danas popodne opet tak neku ideju pa da vidimo.

Dok sebe kanim svest na bicikl i rokat po nasipu do Jankomira na posao. Fina ruta da budem razgiban jer nije normalno koliko sjedim.

Treba uzet novi auto na leasing na 5 godina. Oni plaćaju sve troškove tih 5 godina. A ionako je pod garancijom.

Nakon toga ga prodati ili zamijeniti za noviji.

led_zeppelin nema tu pravila moja zena vozi bmw punih 5 godina nikad se nije pokvario doduse sad ima 127 000km, po meni je 180 +km onako mačorčina u vreći

Btw kad spominjete sandero danas skuzim da lik vozi vise od 180 sa tom daciom 😁

StarFox_N leave my Found Off Road Dead alone!

Dokle god imanje ukusa ne dovede do prosjačkog štapa, bit će dobro