Automobili
- Uređivano
To je zato kaj si imao dizne. Trebao si imati dizda. Sad kad si na kraju uštedio 8000kn, kupi si OLED.
Opel Astra J 1.7 cdti 256000km danas i dalje ide bez ijednog kvara. Da bi jos toliko
Uskoro će trebat servisirat ženin BMW - znam da će kad tad trebat lanac, kuplung, start stop akumulator promjenit i još pokoju sitnicu.. Ajmo reć da to ugrubo košta ko cijeli moj stari Focus.. and then some.
Prodaj ga, ionako sad možeš dobiti više nego što vrijedi, pogotovo BMW a i brzo će otić.
- Uređivano
kauboj to mi je i mehaničar savjetovao. navodno bi čak dobila 2 - 3 tisuće eura više neg je platila. Al pogodi šta? Ona neće. To je njena bebica i vjerojatno bi opet kupila neki sličan auto - inače radi se o 418D iz 2014. god. (F36 ako se ne varam)
Pa realno, tako bi i ja da me sad čeka nešto toliko veliko, mogao bi i ja sad za svog dobit sigurno 2 tisuće eura više.
To je samo auto, po meni nema smisla toliko puno ulagati u te nadolazeće velike popravke jer na kraju dana, cijena će mu samo nastavit padat koliko god da ulažeš. Nek ga proda (još će biti u plusu) i doda te novce koliko bi popravak koštao i kupi onda isti takav/sličan ali noviji i win-win
kauboj natuknut ću joj danas popodne opet tak neku ideju pa da vidimo.
Dok sebe kanim svest na bicikl i rokat po nasipu do Jankomira na posao. Fina ruta da budem razgiban jer nije normalno koliko sjedim.
Treba uzet novi auto na leasing na 5 godina. Oni plaćaju sve troškove tih 5 godina. A ionako je pod garancijom.
Nakon toga ga prodati ili zamijeniti za noviji.
yakuza_stinger Za razliku od tebe žena ti ima ukusa.
Normalno da neće prodati bembaru.
Ne bih ni ja.
- Uređivano
led_zeppelin nema tu pravila moja zena vozi bmw punih 5 godina nikad se nije pokvario doduse sad ima 127 000km, po meni je 180 +km onako mačorčina u vreći
Btw kad spominjete sandero danas skuzim da lik vozi vise od 180 sa tom daciom
StarFox_N leave my Found Off Road Dead alone!
Dokle god imanje ukusa ne dovede do prosjačkog štapa, bit će dobro