Kad smo kod Amera nebi se žalio na jednog Hellcata, red eye ili starijeg demona.
Automobili
Što veći auto to manji penis. Zato ja vozim jedan od najmanjih automobila na tržištu. Pametnom dosta.
Raziel e i ford raptor, moze veliki sam obozavatelj pick upa. Uspio sam voziti hilux i amaroka ( iako vw govno ).
- Uređivano
Sam vi serite po Fordu , ja osobno nebi kupio drugi auto osim forda. Jedino kaj je kod nas problem da imas samo jedan posteni servis u zagrebu, kojem mozes 100% vjerovat. I jedan u kojeg nebi isao da mi oni plate.
Moj prvi auto Ford Fiesta 1.25 55kW.
Odličan je bio, jako prostrana stražnja klupa što ti je bitno kad imaš 22 godine i živiš sa starcima.
elder8472 A čuj obično ne nužno ovdje po fordu seru oni koji misle da su meca, audi i bmw
sveti gral autoindustrije, dok ne nabave jedan pa shvate da im auto bolje pozna mehaničara nego cestu.
Tu se sere po svemu. Nije to bed.
Svi misle da su baje u njemcima i alfama, dok ne upoznaju pežo.
Tzereen I pežo je isto neloš auto, žena ima već drugi i ne želi ni čuti za neku drugu marku.
Dali je Peugeot dobar ili loš auto nikada neću saznati.
- Uređivano
led_zeppelin žena ima
Upravo tako. I ja sam ga ženi kupio.
Pravi ženski auto. Za samouvjerenu i neovisnu modernu ženu.
buz ma vraga kupila si ga je sama. Nemam niš protiv pežoa, ali nedam lovu za njega
Meni je sve dobro kaj je jeftino, pouzdano ( ne kvari se ), malo košta za održavanje, malo troši a ide od točke a do točke b. Boli me uho jel škoda, pežo, fiat, reno, opel, folcika ili nešto deseto.
Fenomenalan izgled uzivo sigurno izgleda bolesno dobro,ali nema V8 cista tragedija
- Uređivano
- Uređivano