led_zeppelin Raziel e i ford raptor, moze veliki sam obozavatelj pick upa. Uspio sam voziti hilux i amaroka ( iako vw govno ).
buz Što veći auto to manji penis. Zato ja vozim jedan od najmanjih automobila na tržištu. Pametnom dosta.
elder8472 Sam vi serite po Fordu 🙂 , ja osobno nebi kupio drugi auto osim forda. Jedino kaj je kod nas problem da imas samo jedan posteni servis u zagrebu, kojem mozes 100% vjerovat. I jedan u kojeg nebi isao da mi oni plate.
led_zeppelin elder8472 A čuj obično ne nužno ovdje po fordu seru oni koji misle da su meca, audi i bmw sveti gral autoindustrije, dok ne nabave jedan pa shvate da im auto bolje pozna mehaničara nego cestu. 🙂
elder8472 StarFox_N Znam bez brige 😁, sam velim. Imao sam do sad dva forda, od kojih je jedan kupljen nov 2017. Kad sam kupovao auto tad je ford nudio puno vise za iste novce nego drugi. A trenutni je uvezen iz Njemacke.
buz Moj prvi auto Ford Fiesta 1.25 55kW. ♥️ Odličan je bio, jako prostrana stražnja klupa što ti je bitno kad imaš 22 godine i živiš sa starcima.
Tzereen Tu se sere po svemu. Nije to bed. Svi misle da su baje u njemcima i alfama, dok ne upoznaju pežo.
led_zeppelin Tzereen I pežo je isto neloš auto, žena ima već drugi i ne želi ni čuti za neku drugu marku.
buz led_zeppelin žena ima Upravo tako. I ja sam ga ženi kupio. 😆 Pravi ženski auto. Za samouvjerenu i neovisnu modernu ženu.
doctorfreak Meni je sve dobro kaj je jeftino, pouzdano ( ne kvari se ), malo košta za održavanje, malo troši a ide od točke a do točke b. Boli me uho jel škoda, pežo, fiat, reno, opel, folcika ili nešto deseto.
buz escoban Odurno, takav auto s 2.0 motorom s 4 cilindra. I još će imati preko 2t. Ići će ko sumanut, bez sumnje, ali nije zabavno vozit takav tenk.
escoban buz triba proc vrimena da vidimo kako ce pokazat njihov hybrid sistem.Al sta se tice dizajna ovo mi je najlipsi C63,ova nova non-amg Cklasa mi je na slikama bila meh ali uzivo mi je predivna,stvarno steta sta 63ca nece imati onaj V8 zvuk . StarFox_N prvi put da mi se alfa svida odlican 🙌
led_zeppelin StarFox_N jako fin za vožnju i jako dobro leži u zavoju. Nisam inače fan alfi, jedan od zanimljivijih autiju u koje sam sjeo.
StarFox_N escoban Nikada nisam bio fan Alfe dok nisu izbacili 159 koja mi se svidjela. Giulia me oduševila dizajnom.