Raziel Problem kod Fordova u Evropi je razlika kvalitete izrade između originalnih koje se prave u Americi, i ove C kategorije koje se prave u Evropi. Imao sam priliku mnoštvo puta voziti američke Fordove, i oduševio sam se kvalitetom vozila.
led_zeppelin Raziel e i ford raptor, moze veliki sam obozavatelj pick upa. Uspio sam voziti hilux i amaroka ( iako vw govno ).
buz Što veći auto to manji penis. Zato ja vozim jedan od najmanjih automobila na tržištu. Pametnom dosta.
elder8472 Sam vi serite po Fordu 🙂 , ja osobno nebi kupio drugi auto osim forda. Jedino kaj je kod nas problem da imas samo jedan posteni servis u zagrebu, kojem mozes 100% vjerovat. I jedan u kojeg nebi isao da mi oni plate.
led_zeppelin elder8472 A čuj obično ne nužno ovdje po fordu seru oni koji misle da su meca, audi i bmw sveti gral autoindustrije, dok ne nabave jedan pa shvate da im auto bolje pozna mehaničara nego cestu. 🙂
elder8472 StarFox_N Znam bez brige 😁, sam velim. Imao sam do sad dva forda, od kojih je jedan kupljen nov 2017. Kad sam kupovao auto tad je ford nudio puno vise za iste novce nego drugi. A trenutni je uvezen iz Njemacke.
buz Moj prvi auto Ford Fiesta 1.25 55kW. ♥️ Odličan je bio, jako prostrana stražnja klupa što ti je bitno kad imaš 22 godine i živiš sa starcima.
Tzereen Tu se sere po svemu. Nije to bed. Svi misle da su baje u njemcima i alfama, dok ne upoznaju pežo.
led_zeppelin Tzereen I pežo je isto neloš auto, žena ima već drugi i ne želi ni čuti za neku drugu marku.
buz led_zeppelin žena ima Upravo tako. I ja sam ga ženi kupio. 😆 Pravi ženski auto. Za samouvjerenu i neovisnu modernu ženu.