Sa VWom nećeš nikad pogriješiti.
Provjerena i pouzdana mašinerija.
Automobili
- Uređivano
Nije to što je nekad bilo, konfekcija koja košta previše za ono što nudi. Nemaju mi ti auti dušu i ne sviđaju mi se ni po čemu. Niti su cjenovno prihvatljivi, niti posebno lijepi, niti su super za vozit. Prosjek koji košta previše. Jack of all trades and a master of none.
Ali dobro, svatko ima nešto što mu treba. Nekome je to praktičnost, ali meni auto mora biti takav da se ja za njim okrenem nakon što ga zaključam da mu se divim kolko mi je lijep.
Ma taj gore Golf je 2015-2016. godina, 60k km, između 6-7k eura i izlupan od tuče
Za vožnju po gradu bit će taman.
Garrus_V Ma znam sve fore, zato nisam nikad htio gore po auto, a gledao sam svašta na Mobileu. Prerizično mi je bilo radi jednog auta ići i onda dođem gore i nije to to, bacio sam pare na put i sve. I puno ljudi znam koji su kasnije saznali da su km skidani i to dosta. Frendica uzela E46 sa 250K km, kasnije saznali da je na 330K. Prisjelo im.
buz neki dan je bio prilog da je na njemackom trzistu rabljenih svakom trecem autu vracena kilometraza, naravno to je samo neka procjena ali mislim da sigurno nisu toliko daleko. Recimo postoje dobre stranice za provjeru automobila poput carvertical na kojem uz pomoc broja sasije mozes vidjeti da li je auto imao sudar, da li se vodi kao ukraden ili je mozda koristen kao taxi. Takodjer su upisani i datumi i kilometraze kad je bio u servisu nazalost zbog zastite podataka ne pise sto je tocno radjeno ali uz pomoc servisne knjizice moze se i tome lako uci u trag.
btw. ovdje takodjer pise o manipulaciji s kilometrima na njemackom trzistu https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/auto-kaufen-verkaufen/gebrauchtwagenkauf/tacho-manipulation/
Ima se, moze se
Garrus_V nemogu se previse pozalit sto se tice financijske strane, al eto razocarao sam jako puno hrvata jer nisam dosao u osijek s BMW/AUDI/mecka...
@StarFox_N a slazem se, no kao taj dodatak je bio valjd u Tekna+ opremi al nisu imali taj auto tad u ponudi...