Sa VWom nećeš nikad pogriješiti.
Provjerena i pouzdana mašinerija.

Nexus to je istina ali nije da su sto se tice toga drugi proizvodjaci ista bolji barem je to nekakav moj odokativni dojam. Doduse japanci su pouzdaniji ali vecinom i skuplji kod popravaka tako da je to sve tu negdje bi rekao ali nisam strucnjak.

Nije to što je nekad bilo, konfekcija koja košta previše za ono što nudi. Nemaju mi ti auti dušu i ne sviđaju mi se ni po čemu. Niti su cjenovno prihvatljivi, niti posebno lijepi, niti su super za vozit. Prosjek koji košta previše. Jack of all trades and a master of none.
    Ali dobro, svatko ima nešto što mu treba. Nekome je to praktičnost, ali meni auto mora biti takav da se ja za njim okrenem nakon što ga zaključam da mu se divim kolko mi je lijep.

Ma taj gore Golf je 2015-2016. godina, 60k km, između 6-7k eura i izlupan od tuče 😆

Za vožnju po gradu bit će taman.

Brijac samo jako dobro prouci povijest auta, arapski prodavaci su na jako losem glasu sto se tice vracanja kilometara ovdje.

Garrus_V Zbunjeni su samo jer čitaju s desna na lijevo, a brojeve pišu s lijeva na desno. 😄 Nije to da žele nekog prevariti. 😆

Brijac
            Ak ti treba nes samo za po gradu uzmi clio 1.5 dci tam 2006 za 2500e i to je to. Nece ti biti zao ak ti ga ko ogrebe ili bili sto 😉

buz hahaha da, ali tko nije imao posla s njima je svasta propustio, kad kupujes od svabe on ti da kljuceve ti se provozas sav proces je bez puno emocije i filozofiranja. Arap ti se uvuce pod kozu i prije nego sto si rekao keks kupio si od njega opel zafiru iz 2001. sa samo 45000km.

Garrus_V Ma znam sve fore, zato nisam nikad htio gore po auto, a gledao sam svašta na Mobileu. Prerizično mi je bilo radi jednog auta ići i onda dođem gore i nije to to, bacio sam pare na put i sve. I puno ljudi znam koji su kasnije saznali da su km skidani i to dosta. Frendica uzela E46 sa 250K km, kasnije saznali da je na 330K. Prisjelo im. 😆

buz kasnije saznali da je na 330K

Kak si uopće kasnije saznali?

Ovaj Golf je od kolege na poslu pa valjda ne bi zajebao 😆

buz neki dan je bio prilog da je na njemackom trzistu rabljenih svakom trecem autu vracena kilometraza, naravno to je samo neka procjena ali mislim da sigurno nisu toliko daleko. Recimo postoje dobre stranice za provjeru automobila poput carvertical na kojem uz pomoc broja sasije mozes vidjeti da li je auto imao sudar, da li se vodi kao ukraden ili je mozda koristen kao taxi. Takodjer su upisani i datumi i kilometraze kad je bio u servisu nazalost zbog zastite podataka ne pise sto je tocno radjeno ali uz pomoc servisne knjizice moze se i tome lako uci u trag.

btw. ovdje takodjer pise o manipulaciji s kilometrima na njemackom trzistu https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/auto-kaufen-verkaufen/gebrauchtwagenkauf/tacho-manipulation/

Genesis to je najsigurnija opcija ali je i realno barem 20% skuplje ako se kupuje recimo 2-4 godine star auto.

Garrus_V nisam previse obracao pozornost na cijenu, auto je bio 2 god star sa 24k km, savrseno stanje, jedino sto nema je parking assist

Brijac Mislim da se može negdje još na BMW-u iščitati, a da nije na klasičnom mjestu na instrument tabli. Saznali kad su imali neki kvar, ne sjećam se točno, ima tome 5-6 godina.

StarFox_N za starije ljude nije uopce lose, grad u kojem zivim je grad penzionera i bas jebeno cesto na parkingu rade sranja doduse druga je stvar da li bi kao takvi uopce i trebali sjesti za volan.

Garrus_V nemogu se previse pozalit sto se tice financijske strane, al eto razocarao sam jako puno hrvata jer nisam dosao u osijek s BMW/AUDI/mecka...

@StarFox_N a slazem se, no kao taj dodatak je bio valjd u Tekna+ opremi al nisu imali taj auto tad u ponudi...