Laf

A misljenje je kao i guzica svatko ga ima

Tako isto svaki svog konja hvali 😁

Nikad nisam vozio po stazi, ali da idem i da biram auto u klasi GTI uzeo bi Hondu civic type R ili pak Focus RS. Al pustimo to za te aute rijetko ko para ima

🙂
🙂
1 / 2
Tako da ako imas GTI uzivaj u njem bezobzira kaj ja velim jer ne volim VW

Nisam mislio hvaliti ni vrijeđati mislio sam da svatko ima svoju definiciju vozačkog ili dobrog auta, btw nemam GTI nažalost 😭

Tzereen Ne sviđa mi se. Izvana nisam oduševljen, a ovo unutra mi je koma, jer je prefuturistički i to ne volim. Ali kužim zašto se nekome sviđa i bar su pokušali nešto s dizajnom za razliku od nekih dosadnih njemačkih marki. Ali najmanje mi se sviđa motorizacija. Gledao sam cjenik neki dan, za imalo bolje opremljen ti treba oko 190000 kuna, a dobiješ 1.2 motor s tri cilindra, meni je to užas. Hibridi KREĆU od 265000 kuna. Ja ne znam tko će to kupovat kod nas, nitko. Hyundai i30N onaj "slabiji" sa 250 konja i svom mogućom opremom je 255000, lol. Ne očekujem ih puno na našim cestama.

buz a kužim. Da. Nikad nećeš pogodit da jedan dizajn oduševi svakog. Ali meni je ovo nešto najljepše u klasi. I izvana i iznutra. Ta nova svjetla su im genijalna. A unutra da ne govorim. Volim kad je centralni greben nagnut prema vozaču, volim taj mali volan koji me u početku čudio, ali sad više ne bi koristio druge volane. Volim taj 3D kokpit, volim te piano tipke i jako volim Peugeot sjedala. Najbolji omjer sportskog držanja i udobnosti.

Tzereen meni su prelijepe ove nove linije. Kad vidim narančasti 308 uvijek se okrenem. Ali i plavi mi je jako lijep, radije bi tog uzeo čisto da izaziva manje pažnje.

Jedno kad je korona tek kreula sam prilično ozbiljno razmišljao o e-208. Bilo je relativno ok s poticajima, ali žena nije dala.

Tzereen Neka tehnologija iz auta je fora, taj 3D kokpit iako sam gledao review da je to gimicky malo, ali ajde izgleda cool. Ovi konfigurabilni hotkeyevi su fora, ali meni to narušava sve izgled. Kad vidim tolike ekrane dođe mi muka, ovo u A klasi, novoj Astri, Golfu 8. Naježim se od muke kad vidim te ekrane tak spojene. Nakaradno mi izgleda. Zato sam rekao da mrzim moderne aute, daj mi normalnu instrument tablu, infotainment da nije preogroman i jednostavne tipke za klimu. Ne treba mi niš drugo. Vozim auto pobogu, ne drkam nutra po tipkama.

Fenix slažem se. Super su i ti klasični modeli 208 i 308, ali i SUV-ovi 2008 i 3008. I boje su im odlične.

Ja se inače zalažem za šarene boje na autima. Znaš kak lako nađem svoj narančasti na parkingu prepunom bijelih, sivih i crnih automobila. 😄

buz nije ni meni pretjerana digitalizacija lijepa. Zato volim te piano tipke ovdje. Renault mi ima prevelike i krivo okrenute ekrane. Užasno. A najgori mi je Mercedes koji je od neke luksuzne suzdržane limuzine postao digitalni ciganluk. Užasno. Barem meni osobno. BMW mi je puno draži. Barem iznutra, jer su oni pak s bubrezima počeli kenjat previše.

Tzereen Bubrezi su više manje na M modelima, na normalnima su okej dimenzija. Nova BMW trojka mi se jako sviđa. Mercedes je stvarno postao auto za srpske pjevačice i albanske mafijaše, užas. Ona roza rasvjeta kad ju stave, bljuje mi se.

Čuo sam se s prodavačem, moj ružni sivi autić je na pripremi za isporuku i papire sređuju paralelno. Ako carina pošalje papire, sutra je isporuka popodne.

@Tzereen Znam da ti se ne sviđa boja, ali barem mi paše uz fasadu.

Jako lijep auto. Fakat je. Ok, ja bi crvenu piknul, ali siva je elegantna.

Uživaj stari! Možeš me negdje i provozat!!

Tzereen Zadovoljan sam jako, sad se moram riješit ovog kroma, zatamnit šajbe i nekad i felge u crno prelakirat. Lijepe su mi, ali hoću crne. Najradije bi ga malo i spustio, ali pošto je obiteljski ne mogu mu narušavati udobnost. 😆

Felge su ogromne btw. Moraš jako paziti na bilo kakve rupe. Al kaj je, je. Auto je baš elegantan. Šteta kaj te krom smeta jer mu on daje dodatnu dozu elegancije.

A felge - istina, fakat mogu jako dić auto.

Neće valjati ako staviš crne felge, zatvorit će ga.
                Ova boja takva kakva jest, meni je prelijepa, i ne bi ja tu ništa mijenjao.

Raziel Ma neće, našao sam par slika takve kakvu bi ja složio, izgleda mi top.

Btw. vozim se doma i dva auta ispred mene Audi 80 i spadne mu stražnji lonac cijeli na cestu. Dobro da sam bio malo više iza, bio bi naletio na to. 🤦

Tzereen Ma nemam kune više jedne, zadužio sam se sad skroz. Kad se oporavim ću možda uzet, budem vidio. Auto je u dvorištu pod nadstrešnicom, sudar u 15 godina nisam skrivio da bi si trebao popravljati. Jedino da mi ga ne mazne netko na parkingu kad sam negdje. Mislio sam prodat Peugeot jer imam sad tri auta koja mi ne trebaju, ali umjesto kaska za Mazdu radije Pežu registriram jos godinu dana nek ga žena vozi. To mi dođe kao kasko ako žena ne vozi Mazdu. 😆