DarkPunisher Nevjerojatno da su uspjeli u HB tak mali gepek stavit, a auto je jedan od dužih u klasi. Ja bi uzeo sedan u svakom slučaju jer ima veći gepek, službeno 450 litara, no našao sam review di je tip rekao da su krivo mjerili i da je izmjerio 550 litara. I imam ogromnu Thule kutiju spremljenu u koju stane 4 para pancerica i dva lonca sarme. Stari je htio prodat jer ne koristimo više pa sam mu rekao da je ostavi. Tak da bi trebao samo nosače kupit i to je to.
Jedino kaj nema Skyactive X-a na lageru, samo ovih običnih G-ova 2.0 sa 150 konja. To bi mi čak i bilo dosta kad već imam auto s kojim idem hoonati po gradu. Za Bose sam čuo da je top, oni već dugo surađuju jedni s drugima, preko 20 godina i sad su baš pogodili. Na žalost ni jedan od ova dva sedana na lageru to nema i to mi je dosta veliki minus. A ovo za osjećaj ubrzavanja, to je tak kad nema turba, ide to brzo i ubrzava linearno, ali imaš osjećaj da si spor kad nema onog kicka jer je okretni moment nikakav. A ti si još uzeo i ovaj revidirani motor gdje su digli malo konjažu i popravili okretni moment, bilo je još i gore u prvoj iteraciji. Koliko si km napravio do sada? A ovo za mjesto unutra, misliš na gepek ili misliš da nema mjesta na stražnjoj klupi za sjedalicu?
Vidjet ću, možda se odem u subotu provozati do Mazde i pogledat malo auto uživo, a možda imaju kaj na skladištu. Tak sam ja Miatu uzeo, pitao sam koliko bi se čekalo i sutradan me zvao i reko da se čeka dva tjedna, da ima u Nizozemskoj na carinskom skladištu auto i da ga može rezervirat i samo se čeka transport u HR kad se skupi za labudicu. To su ničiji auti po principu tko prvi njegovo.