escoban A ima onaj visokofrekventni kad ga stisneš, nije da baš nema zvuka. Al jedino čemu služi taj zvuk je tjeranje komaraca.

Ako ćemo o zvuku, meni osobno nema ništa bolje nego redni šestak uparen sa 3 weber karburatora. Kakva je to simfonija, odma me trnci prođu.

Naravno ima tu još lijepih pjesničkih izražajnih sredstva kao Busso od Alfe Romeo (onaj kromirani V6-ak), Ferarrijev flat 12, BMW redni šestak sve do E46 M3-ojke, Lexus LFA V10 itd... sex do sexa

Imma let you finish, ali Ferrari 360 Challenge Stradale ima jedan od najboljih zvukova ikada.

buz o da, vrišteća V8-ica, snagu maksimalnu dobije na 8500rpm

A to znači samo jedno, treba to vrtit 😄

buz
    Apsolutno. Moj prvi superauto koji sam vidio uživo ♥️

Tzereen od ove dvije ponude definitivno prvi - manja kilometraža, puno više prostora unutra, vjerojatno se i manje kvari.

yakuza_stinger dalo ti se nedalo liste govore sve. To sto ovdje gtr uziva status svete krave je nesto drugo.

Danas, kad osvojim EJ kupujem:

1. Alfa Romeo Giulia GTA
    2. Porsche 718 Cayman GT4
    3. Nissan GT-R R34 (plavi mora biti)
    4. Mazda RX-7 FD generacija (bijela)

Tzereen Nisu mi pretjerano napeti američki auti. Dodaj ih na popis kraj francuskih.

buz ako uzimaš Alfu trebat će ti EJ radi servisa.

buz kao da se natjecu i jedni i drugi tko ce napraviti grdnije

Picek

Odostraga mi je sex, ali naprijed nikako.
        Prenakinđureno je. Ko Civic.

Enivej, stigla maska konačno.
        Radili su mi kaos sa carinom jer je dućan iz Španjolske poslao iz UK masku.
        Slao račune da dobijem izračun i sve, dao punomoć In-Timeu da vode taj kurac, rekli su oko 800 kuna carine i poreza...
        Na kraju stigla danas bez da sam kune platio.

Lakše će se podnijet bijela boja sada. Mrak!

wooddiebone Top je, jel ti do sad kromirano bilo? To ne mogu podnijet na autu, zato sam i uzeo Octaviu SportLine jer je maska u crnom, obrubi stakala u crnom i ostalo. Da nema te opcije, prvom prilikom bi to išao wrapati.

Da nije bijeli ne bi me smetao krom.
          Postoji A3 sa aluminijskom lajsnom oko prozora bočnih i da to ima, ne bi išao na ovu varijantu, ali pošto nema, i bijeli je, mogu samo na crno bijelo ići.

Još zadnji znak moram nabavit u crnom, to je nekih 50-60 dolara i skinut krom lajsnice sa maglenki, to još ne znam jel bolje wrapati ili naručit nove ako opće postoje.