Automobili
Vidio sam i jednu i drugu varijantu i meni je bolja plava, crvena je izgledala jeftino u toj Mazdi. Mislim nije ni ovo bila neka sreća ruku na srce, ta dva ekrana imaju različite fontove, a i nijanse plave isto. Nisu se s tim interijerom proslavili.
Narančasto je katastrofa.
Voziš BMW, izgleda ko da voziš Opel.
Fuj.
BMW baš ne zna napravit interijer u svojoj klasi.
Crveno je ok, ali brojevi na cajgerima moraju bit bijeli u svakom slučaju.
Inače spavanje kad je sumrak.
Nove Škode sa zelenim osvjetljenjem isto izgledaju sick. Frend ima Fabiu, tolko relaxing osvjetljenje nisam nikad vidio.
Meni to zeleno na Škodi izgleda malo jeftino, ne znam, Buraz ima Octavio 2016.god. i ima to zeleno osvjetljnje. Bijelo osvjetljenje mi je nekako najfinije.
Zeleno bi možda moglo bit dobro, baš bi htio vidjet.
Plavo nikako ne. Majkemi, ja ne kužim o čemu pričate. Kak crveno uspavljuje? Upravo suprotno - plavo uspavljuje. Pa ne zovu se topla i hladna boja džaba.
Imam ja plavo na i30 i OK mi je, nisam skužio da me uspavljuje pogotovo jer je dosta intenzivno svijetlo.
Plavo ima kontraefekt od uspavljivanja. Zašto je Night mode na mobitelima crven?
Zato što svijetlo u plavom spektru uzrokuje teže spavanje i glavobolje.
Doduše, ne bi ga htio u autu. Možda neko hladno bijelo, ali čisto plavo nikako. I puno ga je teže za čitat.
Zeleno u Škodi mi je izgledalo jeftino na starim škodama, al u novima mi je bomba.
wooddiebone daj pukni neku sliku tog zelenog. Baš me zanima.
Nemrem nać dobru sliku sad.
Nevjerojatno da ih ima tak malo.
yakuza_stinger jos da izbace R36 da mi mogu mazat oci malo ,stvarno su presrali sa faceliftovima R35ice
escoban a vrijeme im je, već 15 godina rade R35. Već su novi Z napravili, samo se čeka kralja da krene sramotit poršee po Nurbu
Iako već njušim elektrifikaciju na horizontu
Jao. Ja ću morat kupit auto. Napaljen sam sad skroz.
Picek perverzija, kao mix novog Z, Supre, R35 i Italdesign verzije (one bolesno skupe)
Kamo sreće da naprave labuđi pjev uff
Recimo 4,0 V6 twin turbo + neka elektrika uparena..ufff
- Uređivano
Ma hibrid je neizbjezan ,iako auti nikad nece vise bit kao nekad . Kad pogledam Mercedesov GTR blackseries izgleda kao avion a zvuk tuga i jad iako je V8
pogle ove zvjeri
Slažem se da električni automobili zvuiče užas. Rimac Nevera zvuči kao začepljeni usisavač kad ga stisnu na maksimum.
Tihi auto je ko tiha žena u seksu. Nula bodova.
Ako ćemo o zvuku, meni osobno nema ništa bolje nego redni šestak uparen sa 3 weber karburatora. Kakva je to simfonija, odma me trnci prođu.
Naravno ima tu još lijepih pjesničkih izražajnih sredstva kao Busso od Alfe Romeo (onaj kromirani V6-ak), Ferarrijev flat 12, BMW redni šestak sve do E46 M3-ojke, Lexus LFA V10 itd... sex do sexa