Hahahaha umrit cu, Prika ti si Bog.
Pa sta se ovo dogadja na forumu ima par dana, vilica me boli od smijanja. ))
Automobili
Samo nemoj srljat. Kilometraža nije samo broj. Ne samo radi motora, drugi potrošni materijali i komponente, unutrašnjost se više pohaba što se više koristi auto jer logično da se više izlazi i ulazi. Nije to vagina pa da se neće potrošit.Ma sve jasno, al eto, imaju još jedan auto tamo, isti model, 2012-ta godina, a 150 000 km.
86 000 kn.
Ovo nije najbolji izbor koji mogu nać i neću brzat, ali auto je stvarno dobar. Lika kojeg tamo radi znam godinama, i znam da me taj nebi zajebo.
Nisam pametan :)
A radije nekak otiđem u autokuću nego ovako, svatko će svoj auto nahvalit na max i prešutit neke stvari.
Čitam po netu, uvijek mogu nać 10 ljudi koji će ispljuvat i Forda i Golfa i Opela, a uvijek ću i nać one koji će ih hvalit na sva usta
Auto koje je staro nepunih 6 godina, je po toj kilometrazi na kojoj je prikazano dnevno prelazilo 75 kilometara.
Znaci svaki dan do ovoga dana je dnevno prelazilo oko 75 kilometara.
Shvatam da je vjerovatno putovao na posao, ali je to iskreno meni puno.
Tuhy znam da malo probija budžet ali baci pogled
http://www.njuskalo.hr/auti/hyundai-i30-1.4-crdi-oglas-17568499
ili pak ovo u okvirima
http://www.njuskalo.hr/auti/hyundai-i30-1.4-crdi-oglas-18131725
Imao sam astru ništa lijepo nemam za reći osim da je lijep auto, žena imala Hyundai i već 16god imamo Hyundai-e ne poznajem nijednog majstora :)
Drugi je karavan, a prvi je definitivno preskup, al nemogu reć da ne izgleda lijepo.
Stavljat ću ja i dalje linkove, kak ću naletavat na nešto dobro :)
Ne kupuj drugi auto osim Opela,eventualno Mazdu!
Sent from my Redmi Note 2 using Xparent Green Tapatalk 2
Ma kakav opel.meni je to katastrofa
Mislim da sam nekome zabunom poslao PM.
Tuhy trenutno ima Opel Astru tako da zna kakav je Opel. A sudeći po linkovima koje stavlja sklon je ostati na Opelu.
Ma meni hahaha.ma ja mu govorim iz vlastitog iskustava imao sam 10 godina astru classic kupljenu novu i s njom tisucu problema,skoro 30 000kn na njoj problema zato sam ja protiv opela
Jedino sto sam ja imao od Opela (moji zapravo, ja sam tad bio klinjo) je bio Opel Kadett "kocka".
I to crveni, 1.3 benzinac, pošto je bratu tad bilo momacko auto, on je njemu neke izvode pravio, pa je imao dobar zvuk, obzirom na izgled.
I nije da danas nemam zelju da jednog dana isprobam neko Opel vozilo, mogao sam cak dobiti jednog prije 2 godine, a radilo se o Vauxhall/ Opel Vectri C, ali su mi ljudi govorili da se toliko kvarila, da sam odustao od kupovine.
Ali toliko dobro izgleda.
Koliko ja znam dosta ih je imalo problem s diznama
Opel Vectru C 2.2 DTI sa 125 ks smo mi imali, kupili smo ju kad je bila 6 mjeseci stara s 18000 km. Vrlo brzo se raspala getriba, 20000 kn je bio popravak. Nešto su zajebavali iz Opela da neće garanciju priznat pa kad je moj stari zaprijetio da će im zapeljat auto kroz izlog priznali su garanciju. Kasnije je zajebavao nekakav senzor konstantno i onda je motor otišo u safe mod rada, okretaji nisu išli iznad 1200, a auto ne više od 105-110 na sat. To se uvijek dešavalo kad nije trebalo, kad smo išli na skijanje u Italiju tamo negdje usred autoputa i slično. Senzor je koštao valjda 800 kn i ne znam ni sam kolko ga je puta promijenio, al nakon nekog vremena opet bi se dogodilo isto. Tako da nismo imali baš neka dobra iskustva s tim autom. Ja kad sam prvi auto kupovao sam skoro kupio takvu samo 1.8 motor sa 140 konja. Dobro da nisam. Nije baš brza, a trošila bi ko luda.
Nemogu reć da nisam izdaval nešto love na trenutnu Astricu, al to su većinom bili mali kvarovi, do nekih max 1000 kn, a i to rijetko.
Ono, nešto otiđe i jbg, al nije odlazilo dvaput na mjesec. Kupljena je 2007-me, ne žalim se, služila je svrsi ovih godina.
Počela je zajebavat unazad godinu dana malo više, jbg, ipak je to sakupilo 17 godina, nije baš mlad auto.
Da me netko pita, preporučil bi mu Opela, jer sa drugim markama i nemam nekog iskustva.
Buraz ima Golfa četvorku koji mi, recimo, i ne sjeda najnaj.
Svako ima svoje, šta ćeš :)
Tuy uzmi auto za 20k, a ostatak na Yamahu R6.
Gnjavim zadnji put :)
http://www.njuskalo.hr/auti/opel-astra-1.7-cdti-oglas-17173762
Recite ne i nabijem vas
Ne i nabijem vas.
Ovo je već konkretnije
Sutra idem gledat.
Aj malo pomognite , ja i snalaženje...
Skidam se na Zagreb zapad pa ravno i to bi trebalo bit negdje pokraj CCO-a. Jel to idem na onaj nadvožnjak pa lijevo onda? Pomoz bratu :*
I fala na neodbijanju , nemogu više gledat te proklete oglase
Ne znam točno gdje je, kad se skineš s autoputa gledaj i prati.
Sutra idem gledat.Ovo je već bolje 57tkm 2 god lijep auto, skineš se na zapad to je Ljubljanska i samo voziš ravno ona se pretvara u Zagrebačku neznam točno gdje ali samo ravno .
Aj malo pomognite , ja i snalaženje...
Skidam se na Zagreb zapad pa ravno i to bi trebalo bit negdje pokraj CCO-a. Jel to idem na onaj nadvožnjak pa lijevo onda? Pomoz bratu :*
I fala na neodbijanju , nemogu više gledat te proklete oglase
Tuhy ode ovo ako ne požuriš.