buz ne bi znao, prolazim iz prve godinama. Znas ti sto je brze od Opela?

Hrđa..

Giphy - Sticker Omg GIF by Kiszkiloszki

Tzereen nije stvar perspektive, nego je stav objektivnosti. Ti nisi objektivan, a ja to barem pokušavam bit. Ulovio sam se u ovu priču samo zato što si za istu stvar optuživao Buza i ekipu za Peugeota, u čemu sam te podržavao, a radiš istu stvar s Teslom.

Isto je kao s definicijom uspjeha. TI si sebi utuvio jedno u svoju glavu, nedaš se biti objektivan i subjektivno prezentiraš kao objektivno. Znam za ubuduće da se ne upuštam u rasprave.

Ja sam gotov s ovom pričom.

Fenix ok Hrvoje.

Nekad se zbilja osjećam

Giphy - Happy Excuse Me GIF

Naveo tri istraživanja gdje svako od njih kaže - least reliable, one of the least dependable i slično. Ja serem, kenjam, izmišljam i nisam objektivan.

Dobro. OK.

Ne zelim dolijevati ulje na vatru ali na ADAC ima podatak njemackog TÜV-a da na prvom tehnickom(2 godine starosti automobila) 10,7% Tesla Model S pada sto je otprilike 2,5 puta vise od prosjeka. Samo Dacia Duster i Logan jos cesce padaju. Naravno da to nije neki dugorocni pokazatelj ali sigurno ne izgleda dobro kad svaki deveti vlasnik automobila od stotinjak tisuca eura mora rijesiti kvarove da bi prosao tehnicki.

Nasao sam i link, samo jbg na njemackom je https://www.focus.de/auto/ratgeber/sicherheit/tuev-report-fuer-elektroautos-querlenker-sind-schrott-teslas-model-s-faellt-oft-beim-tuev-durch_id_45018274.html

Matador ali stvarno su bile uzasni ti stari Opeli. Vakula najavi kisu, Opel odmah zahrda… ista stvar sa Fiatom u to doba, bas losi donji premazi

chono Ti stari auti su svi bili takvi.

I stare Toyote su hrđale na našim cestama kad ih posipaju šljunkom i posole.

Da malo "oživim" raspravu, ja ipak mislim da je vw najkvalitetniji 😂😂😂 i da o njegovoj tradicionalnoj ljepoti sada ni ne govorim.

Btw meni je ova nova astra sasvim uredu sto se dizajna tiče kad vidim ove nove električne astra mi se čak i sviđa.

Muka mi je čitati o bezličnim i bezkarakternim Golfovima, Astrama, 207-icama pa sam dodao gas i stiže mi sportski stražnji lonac za MX-5 iz Poljske. 🙋

Kažeš, jedva čekaš peti mjesec da skineš ceradu s njega?

5 dana kasnije

Neznam kakav je AMG uzivo ali cini mi se da je nonamg jos mocniji

14 dana kasnije

U dva dana spizdio 3800 kn za razne servise i zatamnjivanje stakala. Nisu bili neki kvarovi već više stvari za riješiti, tipa filtri, kočione pločice za stražnje kotače, stražnji ležaj i vijak, ulje, senzor za tekućinu za prozore (koji je na kraju odspojen jer se navodno treba mijenjati čitava posuda u kompletu koja je onak 700kn). Samo zatamnjivanje (95%) folijom za stražnja stakla me izašlo 800 kn i stvarno auto sad bolje izgleda s tim i nije mi žao tih para.

Zero To je sve super, ali moraš si remapirati taj slabi dizel, ima potencijala, ali ga treba otključati.