Gulia krece od 400.000 kn nije ni pola miliona.
Automobili
Meni se Giulia jako sviđa. Već sam rekao da imam para uzeo bi je prije bilo kojeg od njemačkog sv. trojstva. Ljepša mi je od bilo kojeg od njih, stražnji je pogon, zadovoljan sam motorizacijom koja se nude, uzeo bi benzinca s 200ks, super mjenjač. Kad sam je gledao očekivao sam da je cjenovno pozicionirana iznad "običnih" autiju, ali ispod ta 3 švaba. Kako sam se šokirao kad sam vidio koliko košta.
Ako prričamo o 400k kn dovezao bih jedan bmw 330e doma
Ah, 50k eura..
S90, i to Momentum ili R-Design.
Novi Nissan Z. Šteta kaj ga nema u Europi.
Da sam pri parama, nešto a la ovo bi uletilo u garažu. Samo ne bi bio tako spušten i s tim ružnim felgama:
Tzereen šogorica vozi 2019,2020. Ugodno sam iznenaden ostao tim autom. Fin interijer i zaista prekrasan dizajn.
Zatamnili smo danas stakla radi bebe, neda mi se zafrkavati s onim sjenilima koje se lijepe pa padaju, a i ne pokrivaju cijelo staklo. Uzeo sam ovu grobarsku foliju koja propušta samo 15% svjetlosti, sad su prava mrtvačka kola.
Usput smo napravili i chrome delete ovih bočnih lajsni jer nisam ljubitelj tih lajsni, pogotovo jer nije cijela.
buz Kolko si platio chrome delete? Bolje izgleda i meni sad.
Gospodo, cijene su užas. Radio sam stakla na staroj Mazdi prije 7 godina 1000 kn, sad su stakla 1600. Nije isti doduše, ovi su u Ježdovcu bili, ali su propali, sad sam bio u Folije Zagreb. A chrome delete je za to malo lajsni, 700 kn. Ali stvarno mi je bitno zbog bebe bilo to napravit, a i auto bolje izgleda, nije mi žao para. To su ionako bebini novci od krstitki.
Treba li kod vas u HR uvesti u saobraćajnu kad radite custom folije?
Kod nas je nažalost kažnjivo ako nije fabričko zatamnjenje, pa me to odvlači od montaže.
Sad izgleda full seljački.