Automobili
Ako prričamo o 400k kn dovezao bih jedan bmw 330e doma
Ah, 50k eura..
S90, i to Momentum ili R-Design.
Novi Nissan Z. Šteta kaj ga nema u Europi.
Da sam pri parama, nešto a la ovo bi uletilo u garažu. Samo ne bi bio tako spušten i s tim ružnim felgama:
Tzereen šogorica vozi 2019,2020. Ugodno sam iznenaden ostao tim autom. Fin interijer i zaista prekrasan dizajn.
Zatamnili smo danas stakla radi bebe, neda mi se zafrkavati s onim sjenilima koje se lijepe pa padaju, a i ne pokrivaju cijelo staklo. Uzeo sam ovu grobarsku foliju koja propušta samo 15% svjetlosti, sad su prava mrtvačka kola.
Usput smo napravili i chrome delete ovih bočnih lajsni jer nisam ljubitelj tih lajsni, pogotovo jer nije cijela.
buz Kolko si platio chrome delete? Bolje izgleda i meni sad.
Gospodo, cijene su užas. Radio sam stakla na staroj Mazdi prije 7 godina 1000 kn, sad su stakla 1600. Nije isti doduše, ovi su u Ježdovcu bili, ali su propali, sad sam bio u Folije Zagreb. A chrome delete je za to malo lajsni, 700 kn. Ali stvarno mi je bitno zbog bebe bilo to napravit, a i auto bolje izgleda, nije mi žao para. To su ionako bebini novci od krstitki.
Treba li kod vas u HR uvesti u saobraćajnu kad radite custom folije?
Kod nas je nažalost kažnjivo ako nije fabričko zatamnjenje, pa me to odvlači od montaže.
Sad izgleda full seljački.
Ljudi, je l' polirao netko farove i Zg-u, ali s nekom zaštitom nakon poliranja?
"Najpoznatiji detailer" nudi nekakvu polimerizaciju/keramiku s garancijom od 3 do 5 godina.
Jer mi se čini bezveze svako malo raditi obično poliranje farova pa da opet požute, ovo ako traje 3-5 godina bi čak i uzeo u obzir.
Ima netko kakvih iskustva?
Nakon malo druženja s 318d F30 moram priznati da je auto jebenica za voziti, po komforu i po općem osjećaju. Još mi projicira potrošnju od 5,5l, što je onak na razini prethodnog auta koji je bio negdje upola slabiji, lol. Možda zaredaju popravci u budućnosti i skupo održavanje, ali u ovom trenutku me nije briga .
Inače, naručio nove cjelosezonske gume. Ide se na Savu All Weather (bio je u igri i Pirelli, ali po specifikacijama na online trgovinama za 205/60 R16 ja ne vidim da je to nešto bolje). Do 3 mj. bih trebao mijenjati kočione pločice za stražnje kotače, ako je za vjerovati senzorima.