buz
Slazem se jbg i za bmw su mi jednom dali predracun 3 i nesto u ovlastenom ali on nije u garanciji pa mijenjam za cca 1000kn kod majstora mehe

6 dana kasnije

Lepi autić Ferarček SF90. To bum si kupil kad bu neko sniženje na crnom jajcu.

DarkPunisher odlično izgleda, baš futuristično i dinamično. Pogotovo iznutra. Doduše, onaj veliki komad plastike na autu, naročito na guzici, mi nije najbolje sjeo.

Mislim da su išli super s modelima 208, 2008, 3008 i 308. Ovo sad izgleda kao da je mrrrrvicu počelo pretjerivanje. Npr. 508-ica nije trebala redizajn tako brzo. Izgledala je brutalno već i do sada.

Imitation is the sincerest form of flattery.

CX-30 je ovo doduše, a ne MX-30, ali svejedno.

Ljudi jel netko zna nekoga da radi u Ford hrvatska da pita jesu oni zdravi ili jednostavno misle da su u rangu maybacha.

Znači zovem radi info da li drže SD kartice sa najnovijim ažuriranje mapa za navigaciju i koliko bi to koštalo, frajer ispali ko iz topa 1250 €.

Ja na svom mobitelu mape ažuriram besplatno i samo odložim mob u držač pored volana.

Nikall Za Mazdu su 500€, original s eBaya 20$ i radi bez problema.

buz

Ma našao sam sad orginal za Ford na euronavmaps za 50€, a vidim da ima i kod nas ekipa šta prodaje isto 50-55€.

Sterlok

Ma stari koristim ja navigaciju na mobitelu, al reko idem ovo nabaviti da bude up to date jer jbg lijepše izgleda kad prodaješ auto. Pa računao da nije više od 100-150 € kad ovi jbt ko da trebam getribu za auto a ne karte.

Mozes to rijesiti bez ovlastenog ja sam na vw stavljao i sve radilo bez problema.
        Btw ostadoh bez folcike kakva je to pila bila 😎, dobio drugi klasu iznad ali zao mi passata za poluditi jos kad se sjetim opreme...

Jučer na silasku s obilaznice na lučko je iza mene došao ni manje ni više nego bijeli R34 Skyline, ali mislim da je GTT iako je imao GTR bedž iza sa zagrebačkim regama. Kakva je to i dalje pojava na cesti, jao. I kako fino prede.

Jao, moram za života nabavit jednog pa makar crko.

Mislim da je sad pravo vrijeme za kupiti te slavne japance jer cijena će im samo ići gore. Da u životu nemam ženu ni djecu samo da nabavim takav auto smatrao bih to dovoljnim životnim ostvarenjem.

Apsolutno se slažem. Vlasnici Peugeota u top 3 najinteligentnijih. Mazda tek peta, Buže Buzu @buz

A ove tek s BMW-ima da ni ne spominjem…

I naravno, druga potvrda inteligencije je odabir benzinca. Eto, znao sam da sam pametan, sad imam i potvrdu.

Da nema nas s bemvejevima mehaničari se ne bi kruva najeli.