Automobili
Mozes to rijesiti bez ovlastenog ja sam na vw stavljao i sve radilo bez problema.
Btw ostadoh bez folcike kakva je to pila bila , dobio drugi klasu iznad ali zao mi passata za poluditi jos kad se sjetim opreme...
Jučer na silasku s obilaznice na lučko je iza mene došao ni manje ni više nego bijeli R34 Skyline, ali mislim da je GTT iako je imao GTR bedž iza sa zagrebačkim regama. Kakva je to i dalje pojava na cesti, jao. I kako fino prede.
Jao, moram za života nabavit jednog pa makar crko.
Mislim da je sad pravo vrijeme za kupiti te slavne japance jer cijena će im samo ići gore. Da u životu nemam ženu ni djecu samo da nabavim takav auto smatrao bih to dovoljnim životnim ostvarenjem.
Tzereen ja,
ali ipak bi bilo bolje da auto crkne, pa da se barem divim toj krasoti u garaži
Da nema nas s bemvejevima mehaničari se ne bi kruva najeli.
Radije bit panj u BMW-u neg pametan u Škodi? Soz buz
yakuza_stinger kad smo kod toga, jel onih 106-108 konja dovoljno za BMW 1? Točnije, 116? Ili se mora barem 118?
Sve ispod 128 je besmisleno.
Ne znam jesam li ikada pohvalio VW osim Arteona, koji je odličan, ali za ovo im svaka čast. Djeluje obećavajuće.
Tzereen što više to bolje. Moja kanta od prije nove ere ima 100ks. Nije mi fora non stop sve ih sramotit svojom reli vožnjom po škorpikovoj.
Garrus_V ma ništ ne zamjeram. Pričamo samo. Ovaj VW pozdravljam kao inicijativu za jeftini električni auto za mase. Ja osobno ne bih uzeo VW nikad.
A 2008 je meni zgodan auto, da. I 208, 3008, 508 pa čak i novi 408. Paše mi taj dizajn. Ali isto tako mi paše i Mazda i BMW i Alfa. Ima puno lijepih auta sad. U biti, skoro pa da više nema ružnih auta. Barem izvana, iznutra i dalje ima.