FFA: Food For All
Nego, šta kažete, da zaključamo temu dok se ne konzultiramo oko kršenja ženevskih konvencija?
Krajnje je vrijeme da stavimo tag Serious.
- Uređivano
buz Ima, šaran na rašljama i grah salata sa lukom i bučinim uljem.
Haha a rebra?
Nisam već dugo bio gore. Šta ima baš dobrog za jesti na sjeveru Hrvatske, u Varaždinu, Čakovcu, a da baš nije ona grozna masna krkačina karakteristična za kontinentalnu Hrvatsku?
@Deadwalker @master_x
Ne znam tko je još iz tog kraja.
weky ta ima baš dobrog za jesti na sjeveru Hrvatske, u Varaždinu, Čakovcu, a da baš nije ona grozna masna krkačina karakteristična za kontinentalnu Hrvatsku?
onda je svejedno gdje buš kaj pojel. sjever Hrvatske ima masnu klopu, jug mediteransku laganu a istok i zapad mješavinu sjevera i juga. dakle na sjeveru vladaju pajceki, žganci čvarci, sarme i sl.
TITANXIS
A nije baš tako. Uskoro idem gore i želim dobro pojesti, nešto zanimljivo i kvalitetno.
Kad čujem o restoranima po Zagorju i da im je marketing point prodaja zagrebačkog od pola metra, dođe mi na povraćanje. Ili ideja iza Oro Goro pizzerie. Nema ništa lijepog i vrijednog iza takvog obroka.
weky Ovisi u koji dio Međimurja dolaziš.Imaš kvalitetne restorane ali i paprene cijene.U Čakovcu ih ima 3-4,mogu ti poslat popis u PP.U Sveti Martin na Muri,gdje su terme,ima također dobre klope.
Par seoskih OPG-ova,ima domaću klopu,te smještaj.
Uglavnom,većina svega je stacionirana oko ČK,a ostalo seoski turizam,izuzev Sv.Martina gdje su terme.
weky
Znam za restač Purga iz tih sjevernijih krajeva u Zlatar Bistrici, imaju dobru klopu raznovrsnu. Nisam tam dugo bil, možda su se unaprijedili ili čak unazadili, ko će ga znat.
Manje više u svim krajevima Hrvatske možeš pojest bilo što, odnosno po želji jer se nađu restači koji nisu fokusirani na teritorijalnu kuhinju tak da nemaš frke, odeš na gugl i searchaš ciljano, pogledaš malo recenzije i nemreš fulat ak i fulaš barem ćeš ubuduće znat da tam ni mrtav više, hehe!
weky Pa kad zagorcima nemreš prodat idiotarije tipa špinat sos kao crta na tanjuru sa 2 gljive i to nazvat kvalitetom i delicijom i naplatiti nekoliko stotina kuna. Kod nas se jede muški...seljački...da možeš težački radit cijeki dan nakon toga..
Zato toga nema kod nas...jer bi propalo odmah..a vidim da i večina gostiju bude ugodno iznenađena porcijama...i to im se u globalu sviđa.
weky kaj nije Vuglec dobio Michelina? Iako, iskreno, meni nije to opravdao nikako. Za 3/5 mi je bilo.
Oro Goro mi je također grozan. Znam da ga jako puno Zagrepčana voli. Jer su pizze velike. A i ok, ima igralište, djeca mogu biti vani. Ali fakat jedna od lošijih pizza.
Ribič actually ima dobru hranu.