Da isperemo gorak okus ove Titanove abominacije, volio bih Vam predstaviti svoj novi recept. Znamo da je hrana ljubav i svaki obrok priča svoju priču. Najvažnije je kad umjetnik spoji nespojivo i osjeti nadahnuće. Tako sam i ja večeras. Ponukan današnjim društvom i činjenicom da sam radio dvokratno, a žena se smuca okolo po kirvajima (ispravno je kirbajima) i tko zna s kim se trpa, doma sam pronašao kruh za toast, par ribljih štapića i svoju najdražu namirnicu - grah. Ljudi su bića sposobna za sve, a upravo u kuhinji izvlačimo najbolje od sebe. Inspiraciju, čuđenje, ushit i zadovoljstvo kad Vam eksperiment uspije.

Tako sam za večeru napravio toast s grahom na posteljici od odmrznutih i pomalo smrdljivih ribljih štapića. Teško je opisati hrskavost toasta, mljackavost ribljih štapića i nadasve, miris graha iz konzerve. To troje, na papiru barem, čini se kao nespojiv par. Kao Ciganović i Željka Markić. A onda...kad nakon 12 sati stavite u usta ovo čudo. Nebo se stapa s oblacima.

U životu nisam jeo bolji toast ili ako baš želite to tako nazvati - sendvič. I to riblji. Ako su vam govorili da se grah i riba ne mogu spojiti, ja vam kažem da može.

    Flipper žena se smuca okolo po kirvajima (ispravno je kirbajima) i tko zna s kim se trpa

    Može link?

    Nego, šta kažete, da zaključamo temu dok se ne konzultiramo oko kršenja ženevskih konvencija?

    Ima li koji mestar na forumu da smanji pixele na ove dvi zadnje slike od ova dva gospodina da ih ne gledam vise
    @Miro ukazi se molim te ode nam tema u kurac

    Flipper Naravno da može, pržene srdele i grah salata sa lukom i bućinim uljem, nema boljeg.

      Krajnje je vrijeme da stavimo tag Serious.

      iks za action, desert na kraju, repriza od jučer ali sad sa malim dodatkom koji daje palačinkama posebni touch.
      stavljam to ipak u spoiler da nam pol foruma ne pomre. Dobar tek!

      @Flipper dakako da riba i grah idu skupa pa to su brat i setra.

      Pčk sa dodatkom

      buz Ima, šaran na rašljama i grah salata sa lukom i bučinim uljem.

      Ljudi jeli je stvarno doslo do toga da moran slikavati obicnu svinjetinu na zaru i tu stvaljati



      A ko ima volje jaretinu peci u spakeru ili pod pekom ako se more i ovako

        Prika
        Uzeo cilo i nasikao za škrinju ovo bacio na ražanj

        Nisam već dugo bio gore. Šta ima baš dobrog za jesti na sjeveru Hrvatske, u Varaždinu, Čakovcu, a da baš nije ona grozna masna krkačina karakteristična za kontinentalnu Hrvatsku?

        @Deadwalker @master_x
        Ne znam tko je još iz tog kraja.

          weky ta ima baš dobrog za jesti na sjeveru Hrvatske, u Varaždinu, Čakovcu, a da baš nije ona grozna masna krkačina karakteristična za kontinentalnu Hrvatsku?

          onda je svejedno gdje buš kaj pojel. sjever Hrvatske ima masnu klopu, jug mediteransku laganu a istok i zapad mješavinu sjevera i juga. dakle na sjeveru vladaju pajceki, žganci čvarci, sarme i sl.

            TITANXIS
            A nije baš tako. Uskoro idem gore i želim dobro pojesti, nešto zanimljivo i kvalitetno.

            Kad čujem o restoranima po Zagorju i da im je marketing point prodaja zagrebačkog od pola metra, dođe mi na povraćanje. Ili ideja iza Oro Goro pizzerie. Nema ništa lijepog i vrijednog iza takvog obroka.

              weky Ovisi u koji dio Međimurja dolaziš.Imaš kvalitetne restorane ali i paprene cijene.U Čakovcu ih ima 3-4,mogu ti poslat popis u PP.U Sveti Martin na Muri,gdje su terme,ima također dobre klope.
              Par seoskih OPG-ova,ima domaću klopu,te smještaj.
              Uglavnom,većina svega je stacionirana oko ČK,a ostalo seoski turizam,izuzev Sv.Martina gdje su terme.

              weky
              Znam za restač Purga iz tih sjevernijih krajeva u Zlatar Bistrici, imaju dobru klopu raznovrsnu. Nisam tam dugo bil, možda su se unaprijedili ili čak unazadili, ko će ga znat.
              Manje više u svim krajevima Hrvatske možeš pojest bilo što, odnosno po želji jer se nađu restači koji nisu fokusirani na teritorijalnu kuhinju tak da nemaš frke, odeš na gugl i searchaš ciljano, pogledaš malo recenzije i nemreš fulat ak i fulaš barem ćeš ubuduće znat da tam ni mrtav više, hehe!

              weky Pa kad zagorcima nemreš prodat idiotarije tipa špinat sos kao crta na tanjuru sa 2 gljive i to nazvat kvalitetom i delicijom i naplatiti nekoliko stotina kuna. Kod nas se jede muški...seljački...da možeš težački radit cijeki dan nakon toga..

              Zato toga nema kod nas...jer bi propalo odmah..a vidim da i večina gostiju bude ugodno iznenađena porcijama...i to im se u globalu sviđa.