FFA: Food For All
- Uređivano
Tjestenina s šarf majonezom uz papaline!
E proklet i ja bio kad sam uveo internet u kucu!
Ako me ovo ne ubije nista nece
- Uređivano
Mene nije još a neće ni tebe moj kompa ali gledaj to sa vedrije strane.
Barem ćeš uskoro prokleti internet i maknut se od njega
Da isperemo gorak okus ove Titanove abominacije, volio bih Vam predstaviti svoj novi recept. Znamo da je hrana ljubav i svaki obrok priča svoju priču. Najvažnije je kad umjetnik spoji nespojivo i osjeti nadahnuće. Tako sam i ja večeras. Ponukan današnjim društvom i činjenicom da sam radio dvokratno, a žena se smuca okolo po kirvajima (ispravno je kirbajima) i tko zna s kim se trpa, doma sam pronašao kruh za toast, par ribljih štapića i svoju najdražu namirnicu - grah. Ljudi su bića sposobna za sve, a upravo u kuhinji izvlačimo najbolje od sebe. Inspiraciju, čuđenje, ushit i zadovoljstvo kad Vam eksperiment uspije.
Tako sam za večeru napravio toast s grahom na posteljici od odmrznutih i pomalo smrdljivih ribljih štapića. Teško je opisati hrskavost toasta, mljackavost ribljih štapića i nadasve, miris graha iz konzerve. To troje, na papiru barem, čini se kao nespojiv par. Kao Ciganović i Željka Markić. A onda...kad nakon 12 sati stavite u usta ovo čudo. Nebo se stapa s oblacima.
U životu nisam jeo bolji toast ili ako baš želite to tako nazvati - sendvič. I to riblji. Ako su vam govorili da se grah i riba ne mogu spojiti, ja vam kažem da može.
Nego, šta kažete, da zaključamo temu dok se ne konzultiramo oko kršenja ženevskih konvencija?
Krajnje je vrijeme da stavimo tag Serious.
- Uređivano
buz Ima, šaran na rašljama i grah salata sa lukom i bučinim uljem.
Haha a rebra?
Nisam već dugo bio gore. Šta ima baš dobrog za jesti na sjeveru Hrvatske, u Varaždinu, Čakovcu, a da baš nije ona grozna masna krkačina karakteristična za kontinentalnu Hrvatsku?
@Deadwalker @master_x
Ne znam tko je još iz tog kraja.
weky ta ima baš dobrog za jesti na sjeveru Hrvatske, u Varaždinu, Čakovcu, a da baš nije ona grozna masna krkačina karakteristična za kontinentalnu Hrvatsku?
onda je svejedno gdje buš kaj pojel. sjever Hrvatske ima masnu klopu, jug mediteransku laganu a istok i zapad mješavinu sjevera i juga. dakle na sjeveru vladaju pajceki, žganci čvarci, sarme i sl.