Sašina kuhinja na Youtubeu. Općenito su mu super recepti, sve doslovno korak po korak objasni
FFA: Food For All
Kako ga je rođak okrenuo
Pretplaćen sam odavno na Tavakkula. Frajer je kompletni luđak.
Jede mu se neko janje ispod peke, prvo sagradi cijelu peku, nakon tri dana ubije janje, raskomada ga i napravi ručak.
- Uređivano
weky ma lazes?
Ja slucajno naletio na ovaj video i doslovno me zalijepio za ekran 10min...kako ga je majstor jednostavno ispekao...
Nisam nikad cuo za njega,idem sad dalje guglat...
Bit ce mi izbacilo ovaj video jer stalno janjetinu negdje guglam...eto ja imam pozitivno iskustvo sa gugl prisluskivanjem i pracenjem svega sto radim
- Uređivano
Skuhao rođak caj dok mu se pece..haha
Jebote ja stucem 5 litara vina od srece sto ga pecem!
Ima samo jednu gresku,treba mu javit da je mozak bomba..zasto kida glavu..okrenes glavu ko rubikovu kocku i onda te ceka sex okus
Baš sam naišao prije par mjeseci na njegov video neki, bio preporučen na YouTubeu. Završio na trosatnom bingeu, odlično snima, izgleda jako fino i baš je dobar kanal.
- Uređivano
Ne znam kako se zove, ali izleti mi tu i tamo jedan Bosanac koji ide po sajmovima i snima ljude kako okreću domaće životinje. Koliko narodnih mudrosti se tu da naučit...
EDIT: Odgledao. Pa kako itko može bit vegetarijanac pokraj ovoga.. Majstor
Ili Mazdu
Stigla kulinova seka i slanina od kolege forumaša (valjda će se javit). Vrijedi zlata
Kad se spominje kulenova seka, jel mi može netko od stručnjaka objasniti razliku između kulena i kulenove seke? Jel se radi o istim proizvodima samo su drugačije pakirani ili?