Evo malo i u špakeru necemo bas svaki dan paliti vatru

1 / 4

Malo kokice na drugaciji nacin
Na maslacu stavimo batke i karabatke da dobiju boju

Izvadimo i ubacimo gljive kapulu cesnjak timjan i 2 lista lovora

Dodamo malo vina i temeljac pa vratimo meso unutra i kuhamo 10 min sa poklopcem i onda 20 min bez poklopca

1 / 2

Izvadimo meso pa stavimo vrhnje za kuhanje

1 / 2

Vratimo meso i pospemo sa petrusimulom

I to je to za prilog sto ocete

Tzereen onaj Sašin recept je prejednostavan, a ispadne vrhunski. Taman za goste, ispadne kao da znaš kuhat 😄

Fenix nažalost ne znam o kome pričaš, ali obožavam ličke šnicle. 😀

Sašina kuhinja na Youtubeu. Općenito su mu super recepti, sve doslovno korak po korak objasni

Tzereen
        A nisan to nikad sprema tako da nisan upucen.

weky
        A najbolje bi bilo kad bi sam pravio ali vecinu slucajeva napravin od onog temeljca podravkinog

Jako dobar temeljac ispadne

Miro A najbolje bi bilo kad bi sam pravio ali vecinu slucajeva napravin od onog temeljca podravkinog

Zato pitam. Vraga stignem svaki put kuhati kosti. A razlika između kupovnih temeljaca zna biti ogromna, i u cijeni, a pogotovo kvaliteti.

weky
            Upravo to uvik se sitim da ga neman kad mi triba.
            Ovaj podravkin je ok a danas san proba knorov isto je ok.

weky ja skuham svako mjesec dana najveći lonac (ili dva) što mogu, pa zamrznem u paketiće. Ili ako mi se neda odvajat u paketiće, onda u Ledo kutiju pa bužam žlicom i uzimam koliko treba.

@Miro ih obično vidi u hrskavom obliku, pa da ih napokon vidi i ovak.

oxi

Pa nisam Titanxis da stavljam ketchup na pizzu 😆

Kako ga je rođak okrenuo 😃❤

Pretplaćen sam odavno na Tavakkula. Frajer je kompletni luđak.

Jede mu se neko janje ispod peke, prvo sagradi cijelu peku, nakon tri dana ubije janje, raskomada ga i napravi ručak.

weky ma lazes?
              Ja slucajno naletio na ovaj video i doslovno me zalijepio za ekran 10min...kako ga je majstor jednostavno ispekao...
              Nisam nikad cuo za njega,idem sad dalje guglat...
              Bit ce mi izbacilo ovaj video jer stalno janjetinu negdje guglam...eto ja imam pozitivno iskustvo sa gugl prisluskivanjem i pracenjem svega sto radim 😀

Skuhao rođak caj dok mu se pece..haha
                Jebote ja stucem 5 litara vina od srece sto ga pecem!

Ima samo jednu gresku,treba mu javit da je mozak bomba..zasto kida glavu..okrenes glavu ko rubikovu kocku i onda te ceka sex okus 😁😁

Prika Odlično mi je da na kraju svakog videa sa svom tom silnom mesinom nahrani djecu iz sela u kojem živi. Jeben lik.