Evo malo i u špakeru necemo bas svaki dan paliti vatru
FFA: Food For All
Malo kokice na drugaciji nacin
Na maslacu stavimo batke i karabatke da dobiju boju
Izvadimo i ubacimo gljive kapulu cesnjak timjan i 2 lista lovora
Dodamo malo vina i temeljac pa vratimo meso unutra i kuhamo 10 min sa poklopcem i onda 20 min bez poklopca
Izvadimo meso pa stavimo vrhnje za kuhanje
Vratimo meso i pospemo sa petrusimulom
I to je to za prilog sto ocete
Kakav si temeljac stavio?
Sašina kuhinja na Youtubeu. Općenito su mu super recepti, sve doslovno korak po korak objasni
Kako ga je rođak okrenuo
Pretplaćen sam odavno na Tavakkula. Frajer je kompletni luđak.
Jede mu se neko janje ispod peke, prvo sagradi cijelu peku, nakon tri dana ubije janje, raskomada ga i napravi ručak.
- Uređivano
weky ma lazes?
Ja slucajno naletio na ovaj video i doslovno me zalijepio za ekran 10min...kako ga je majstor jednostavno ispekao...
Nisam nikad cuo za njega,idem sad dalje guglat...
Bit ce mi izbacilo ovaj video jer stalno janjetinu negdje guglam...eto ja imam pozitivno iskustvo sa gugl prisluskivanjem i pracenjem svega sto radim
- Uređivano
Skuhao rođak caj dok mu se pece..haha
Jebote ja stucem 5 litara vina od srece sto ga pecem!
Ima samo jednu gresku,treba mu javit da je mozak bomba..zasto kida glavu..okrenes glavu ko rubikovu kocku i onda te ceka sex okus