Miro Tzereen A nisan to nikad sprema tako da nisan upucen. weky A najbolje bi bilo kad bi sam pravio ali vecinu slucajeva napravin od onog temeljca podravkinog Jako dobar temeljac ispadne
weky Miro A najbolje bi bilo kad bi sam pravio ali vecinu slucajeva napravin od onog temeljca podravkinog Zato pitam. Vraga stignem svaki put kuhati kosti. A razlika između kupovnih temeljaca zna biti ogromna, i u cijeni, a pogotovo kvaliteti.
Miro weky Upravo to uvik se sitim da ga neman kad mi triba. Ovaj podravkin je ok a danas san proba knorov isto je ok.
Fenix weky ja skuham svako mjesec dana najveći lonac (ili dva) što mogu, pa zamrznem u paketiće. Ili ako mi se neda odvajat u paketiće, onda u Ledo kutiju pa bužam žlicom i uzimam koliko treba.
weky Pretplaćen sam odavno na Tavakkula. Frajer je kompletni luđak. Jede mu se neko janje ispod peke, prvo sagradi cijelu peku, nakon tri dana ubije janje, raskomada ga i napravi ručak.
Prika weky ma lazes? Ja slucajno naletio na ovaj video i doslovno me zalijepio za ekran 10min...kako ga je majstor jednostavno ispekao... Nisam nikad cuo za njega,idem sad dalje guglat... Bit ce mi izbacilo ovaj video jer stalno janjetinu negdje guglam...eto ja imam pozitivno iskustvo sa gugl prisluskivanjem i pracenjem svega sto radim 😀
weky Prika Odlično mi je da na kraju svakog videa sa svom tom silnom mesinom nahrani djecu iz sela u kojem živi. Jeben lik.
Prika Skuhao rođak caj dok mu se pece..haha Jebote ja stucem 5 litara vina od srece sto ga pecem! Ima samo jednu gresku,treba mu javit da je mozak bomba..zasto kida glavu..okrenes glavu ko rubikovu kocku i onda te ceka sex okus 😁😁
Prika weky haha sad sam gledao...ide ispec janje a dosao s metrom i olovkom da prvo peku izgradi...😃😃 Da,to za djecu je top,stvarno svaka cast! Ali luđak ipo,pa svaki video ima po par miliona pregleda...ne znam kako na ovo prije nisam naletio
Fico Baš sam naišao prije par mjeseci na njegov video neki, bio preporučen na YouTubeu. Završio na trosatnom bingeu, odlično snima, izgleda jako fino i baš je dobar kanal.
Fenix Ne znam kako se zove, ali izleti mi tu i tamo jedan Bosanac koji ide po sajmovima i snima ljude kako okreću domaće životinje. Koliko narodnih mudrosti se tu da naučit... EDIT: Odgledao. Pa kako itko može bit vegetarijanac pokraj ovoga.. Majstor
buz Fenix Pa kako itko može bit vegetarijanac pokraj ovoga.. Majstor Tako je meni kad vidim da netko kupuje Peugeot. 😅