Miro Kod tebe je sve top samo ne mogu smislit to vrhnje s čim ga sve kombiniraš. Prvi put vidim dakombinaciju blitvu i vrhnja, svetogrđe

    Fenix

    Špinjak

    Ne blitva

    Špinjak, camember i vrhnje pa dobijes najbolji prilog sto postoji uz meso

    Ovo je špinjak, cherry rajcica, vino, češnjak i vrhnje uz losos top. Pa nisan ovo iz glave pravio nego naletio na recept pa iden probati

    Kremšnite

    Orah šnite

    Kakav je to uskrs bez janjeta

    5 dana kasnije

    Nastavljamo

    I stigao je zadnji radni dan u ovoj firmi

    Sad ispijanje jutarnje kave uz marendu sto spreman za pocestiti kolege

      Miro o ovoj emajliranoj šalici bi mogao napisat knjigu. Iako je tvoja, drugačija je i ista kao moja i kao svačija druga. Ništa ne valja ako je nema

        Fenix Miro o ovoj emajliranoj šalici bi mogao napisat knjigu. Iako je tvoja, drugačija je i ista kao moja i kao svačija druga. Ništa ne valja ako je nema

        A nije emajlirana nego obicna samo tako izgleda uzeo u emmezeti bude 3 u paketu najdraze mi je piti iz njih

        A te emajlirane uvik sto nađen budu skupe pa nikako uzeti

        Ispalo top ali nisan stiga slikivati

          Miro Dođi kod mene u firmu pa daj otkaz da nas tako počastiš. 😆

            StarFox_N Miro Dođi kod mene u firmu pa daj otkaz da nas tako počastiš. 😆

            A bilo je danas svega

            Da ako se buden vratiti opet moran castiti.

            Ja san bio blagajnik i spremao marende i to je puklo pa se nije spremalo nista skoro 2 godine.

            Cak san se mislija da necu nista spremati ali nisan takav nemogu ja to mora san poci kako treba

            Bravo, vidi se da si ljudina, otišao sa stilom gg

            Dobio 4 sipe pa evo jedan rižot za rucak, crnilo je malo slabije jer san samo 2 stavio mislio da ce biti previse a ono na kraju falilo.

            A sutra guska na raznju, guska je kupovna pa neznan kako ce to ispasti, domaca je bila savrsenstvo zadnji put kad san spremao

            8 dana kasnije

            A tekst je nepotreban

            6 dana kasnije

            Već mi dugo izletavaju videi na instagramu kako ljudi naprave rebarca da meso samo spada s kostiju i evo konačno sam išao isprobati. Rebarca sam kupio marinirana u Kauflanu za 5€.

            S obzirom da su već bila marinirana, nisam ih previše začinjavao, ali sam malo dodao BBQ i Smoker začina.

            Nemam smoker, a ovi svi na instagramu to rade u smokeru tak ja sam svoja nekih 45 min prvo pekao na roštilju, ali na minimalnom žaru tek toliko da se primi miris roštilja.

            Nakon toga sam ih izrezao, još malo začina dodao, stavio gore maslac i zamotao u foliju. Htio sam dodati još BBQ umaka, ali žena trenutno ne jede slatko pa nisam. Ovo sam radio u običnoj pećnici.

            I ovo je rezultat:

            Ispalo je stvarno dobro. Meso se raspadalo baš kako sam i htio. Jedino mi je falio taj BBQ umak rekao bih da bude barem malo slatkasto, a jednom prilikom ću probati i one poznate Honey Ribs tak da dodam meda preko mesa. Također, sljedeći put ću uzeti nemarinirana obična rebarca, napraviti svoj dry rub i vidjeti kako će ispasti.

              Brijac

              Obavezno bez marinade i onda sam sve pravis

              Evo ja danas pizze 2 obicne i jedna sa telecim ramstekom

              Ubijacina

              Posto san napravio vise tjesta danas je bio dan za sendvice

              A evo malo san u novoj firmi pa je vrime i da njih pocastim ali ih je manje pa samo jedan vrat na ražnju…a piše mi u osobnoj da mi je danas i ondaj dan u godini pa cemo 2 muhe jednim udarcem

                Miro sretan rođendan kralju!