Brijac Miro nam je posustao, ili mu se ne da slikati ili je na dijeti.

Dijeta nikad

A ove obicne stvari mi se neda slikati, danas san sprema gradele kotleti carsko cevapi a to neman sto slikivati.

Ovaj vikend san preskocio ražanj jer je loše vrime a priko tjedna ako san u suprotnoj smjeni od male onda nema spramanja nista specijalnog bez nje.

Sutra spreman janjece tripice to cu slikati, spreman prvi put pa cemo viditi

Janjece tripice

Ko voli voli ko nevoli jebiga

Ja i mali se davimo u njima a žena i mala niti blizu prici

A nece mene @Brijac napadati da san na dijeti a no no

Sad ce @Brijac reci ma danas si onda sigurno na dijeti jer si ce jucer nažderao

Ali i dalje nisan

• Brijac

•  
      •  
      •  
      •  

Miro

Razljutio sam te s komentarima o dijeti vidim Ha-Ha-Ha

• sanzo

•  
        •  

Brijac

Oznojio se je kad si spomenuo dijetu, sad nadoknađuje izgubljene kalorije. 😃

Ajde nije meso

Pizdice uvijek imaju prolaz.

Evo napokon Nedilja dan za ražanj i novo testiranje

• Uređivano

Ljudi top

5 dana kasnije

Ovo je top topova

Miro Kod tebe je sve top samo ne mogu smislit to vrhnje s čim ga sve kombiniraš. Prvi put vidim dakombinaciju blitvu i vrhnja, svetogrđe

Fenix

Špinjak

Ne blitva

Špinjak, camember i vrhnje pa dobijes najbolji prilog sto postoji uz meso

Ovo je špinjak, cherry rajcica, vino, češnjak i vrhnje uz losos top. Pa nisan ovo iz glave pravio nego naletio na recept pa iden probati

Kremšnite

Orah šnite

Kakav je to uskrs bez janjeta

5 dana kasnije

Nastavljamo

I stigao je zadnji radni dan u ovoj firmi

Sad ispijanje jutarnje kave uz marendu sto spreman za pocestiti kolege

Miro o ovoj emajliranoj šalici bi mogao napisat knjigu. Iako je tvoja, drugačija je i ista kao moja i kao svačija druga. Ništa ne valja ako je nema

Fenix Miro o ovoj emajliranoj šalici bi mogao napisat knjigu. Iako je tvoja, drugačija je i ista kao moja i kao svačija druga. Ništa ne valja ako je nema

A nije emajlirana nego obicna samo tako izgleda uzeo u emmezeti bude 3 u paketu najdraze mi je piti iz njih

A te emajlirane uvik sto nađen budu skupe pa nikako uzeti