brate ovaj @Miro će biti razlog zašto ja neću smršaviiti. Kad god odlučim postit malo pogledam topic vidim tu mamojebačku hranu i mesine i brate nemrem izdržati. 😃 Miro bi i mrtvima otvorio apetit

Reko sam ženi da se ne brine za ručak danas pa je odluka pala da napravim juneći paprikaš:

Javim kakav ispadne.

Brijac

Sudeći po slici, bit će za prste polizati, samo pazi da ti ne ispari sva voda pa ništ od lizanja! 😄

Ostatak polovice janjeta i kokos

Moran se pojadati da je janjetina kriminalno losa ali bas losa, slađa jebena kokoš od nje.

Janje 220e

Kokos 8e

herc

To je sramota za našu domaću kuhinju koja je bogata receptima i načinima pripreme.

Sve nešto talijansko, kinesko, meksičko, francusko, japansko, indonezijsko kod nas je IN.

Simple, police i pljeskavica

Ono kad ti @Tuhy otpelja ženu na večeru pa jedeš sam.

Jučer napravio prvi put Chilli Con Carne. Buraz i ja smo to stalno jeli dok smo u istoj firmi radili i sad već preko 6 mjeseci nisam okusio pa rekoh idem probati napraviti i baš sam pogodio, full me podsjetilo na taj koji smo jeli samo sam ja napravio malo ljući što mi odgovara.

Danas betonaža (uz pomoć prijatelja) pa se kuhao čobanac.

Nitko ga ne napravi dobro kao Slavonac.

@chono

Tvoj stari nam ga je kuhao. Vrh!

StarFox_N ja gletam cijeli dan i jos se pitam zasto ga nema kod mene 😃

TITANXIS

Polovica otkinuta opet na pola i zaokrenuta da bude isto na obe strane radi lakseg rotitanja raznja.

Danas sam jedan Rib-Eye bacio na OptiGrill. Mogao je i malo crvenkastiji biti, ali svejedno se meso topilo u ustima.