Miro Janjece tripice Ko voli voli ko nevoli jebiga Ja i mali se davimo u njima a žena i mala niti blizu prici
Miro Sad ce @Brijac reci ma danas si onda sigurno na dijeti jer si ce jucer nažderao Ali i dalje nisan
Fenix Miro Kod tebe je sve top samo ne mogu smislit to vrhnje s čim ga sve kombiniraš. Prvi put vidim dakombinaciju blitvu i vrhnja, svetogrđe
Miro Fenix Špinjak Ne blitva Špinjak, camember i vrhnje pa dobijes najbolji prilog sto postoji uz meso Ovo je špinjak, cherry rajcica, vino, češnjak i vrhnje uz losos top. Pa nisan ovo iz glave pravio nego naletio na recept pa iden probati
Miro I stigao je zadnji radni dan u ovoj firmi Sad ispijanje jutarnje kave uz marendu sto spreman za pocestiti kolege
Fenix Miro o ovoj emajliranoj šalici bi mogao napisat knjigu. Iako je tvoja, drugačija je i ista kao moja i kao svačija druga. Ništa ne valja ako je nema
Miro Fenix Miro o ovoj emajliranoj šalici bi mogao napisat knjigu. Iako je tvoja, drugačija je i ista kao moja i kao svačija druga. Ništa ne valja ako je nema A nije emajlirana nego obicna samo tako izgleda uzeo u emmezeti bude 3 u paketu najdraze mi je piti iz njih A te emajlirane uvik sto nađen budu skupe pa nikako uzeti