Evo čevapi

Odlični su ali meni su ipak slađi ovo što kupim u ovoj mesnici. Tako da ispada previše zajebancije a ne bude bolje tako da necu više se zafrkavati

I evo Hajdučki čevap

Dobro je ali za ovoliko zajebancije more biti odlično a to nije tako da više necu ovo spremati

7 dana kasnije

Uf ali su me sinoc raspizdili, frendu rođendan pa san mu peka janje. Dođen tamo on pijan ko guzica drva mokra vatra ne gori 1h i 30min janje na raznju i nije culo i nakon sto puta sto san rekao da mi donesu drva su poslusali pa je na kraju speceno.

1h30min nicega i onda jos 2h normalnog pecenja da bude gotovo.

Ne sican se vise kad san dosa kod nekoga na rođendan da siden i jeden i da nemoran spremati

Miro To ti je tako. Ljudi koji znaju i sposobni su uvijek najebu.

5 dana kasnije

Zadnjih dana carbonara, police, kupus…

Ovo sam si danas fino složio na pauzi, somun sendvič s ćevapima i miješanom salatom:

Preživio sam nekako.

Miro nam je posustao, ili mu se ne da slikati ili je na dijeti.

Brijac Miro nam je posustao, ili mu se ne da slikati ili je na dijeti.

Dijeta nikad

A ove obicne stvari mi se neda slikati, danas san sprema gradele kotleti carsko cevapi a to neman sto slikivati.

Ovaj vikend san preskocio ražanj jer je loše vrime a priko tjedna ako san u suprotnoj smjeni od male onda nema spramanja nista specijalnog bez nje.

Sutra spreman janjece tripice to cu slikati, spreman prvi put pa cemo viditi

Janjece tripice

Ko voli voli ko nevoli jebiga

Ja i mali se davimo u njima a žena i mala niti blizu prici

A nece mene @Brijac napadati da san na dijeti a no no

Sad ce @Brijac reci ma danas si onda sigurno na dijeti jer si ce jucer nažderao

Ali i dalje nisan

Miro

Razljutio sam te s komentarima o dijeti vidim Ha-Ha-Ha

Brijac

Oznojio se je kad si spomenuo dijetu, sad nadoknađuje izgubljene kalorije. 😃

Ajde nije meso

Pizdice uvijek imaju prolaz.

Evo napokon Nedilja dan za ražanj i novo testiranje

Ljudi top

5 dana kasnije

Miro Kod tebe je sve top samo ne mogu smislit to vrhnje s čim ga sve kombiniraš. Prvi put vidim dakombinaciju blitvu i vrhnja, svetogrđe

Fenix

Špinjak

Ne blitva

Špinjak, camember i vrhnje pa dobijes najbolji prilog sto postoji uz meso

Ovo je špinjak, cherry rajcica, vino, češnjak i vrhnje uz losos top. Pa nisan ovo iz glave pravio nego naletio na recept pa iden probati