Danas nema kuhanja samo kupiti bolji kruh

A usput san ovo naceo

Pozdrav zimi ili dolazak zime

Jos se nezna

Buduci da nisam fan kuhanja, dorucak i veceru pravim najbrze i najjednostavnije sto mogu (piletina i riza, naravno), razvio sam novi hobi - pravim kolače.

Prvi je cokoladni i ispao je stvarno odlican, drugi je od limuna i iako ne izgleda mozda prezentacijski najbolje (i na slikama recepta nije bas visok, krema je negdje u rangu visine kore tako da nije da sam negdje zajebao) - okus je, rekao bi, onakav kakav treba biti.

[URL=https://i.imgur.com/OY5NUGs.jpeg]

[/URL]

😘Super izgledaju. Baš bih si maznul od svakog min. 3.

Doblo došao u klub slastčala.

Prije slika cu malo pojasniti da se ne pitate koji mi je kurac sto i kako to pecen.

Dakle nismo dugo pekli janjetine na raznju pa se juce zaletio do mesnice kupiti ali nema janjetine nigdi nađen u jednoj mesnici komad aj reko daj pa ako ne naden vise peci cu to ali u drugoj nađem joj jedan veci komad pa san sve to iskombinira.

2 mesnice 2 razlicita janjeta viditi cemo koji je bolji

Miro

Meni interesantno samo ta priprema za ražanj. Gledao sam na tv kak to pipremaju, nabijanje na baznu šipku, stavljanje tih šipki za povezivanje tkiva i to sve skupa i nije baš jednostavno nama koji nismo to nikad radili.

E sad te pitam koliko ti vremenski treba otprilike ta priprema janjetine ili odojka za ražanj ne računajući soljenje i sam pac?

TITANXIS ma osjecaj isti ko kad jebes…

Meni cak i bolji

TITANXIS E sad te pitam koliko ti vremenski treba otprilike ta priprema janjetine ili odojka za ražanj ne računajući soljenje i sam pac?

Prvo nekih 15 min da pometen komin pripremin drva i sve za peci.

20ak minuta treba da se stavi na razanj i onda od 2 do 2 ipo sata se pece sve ovisi o mesu debljini mesa ima li kakvog vijetra vani dok pecen i to.

Na meso ide samo sol nikakav pac ni u ludilu.

Ostalo mi za rucak sutra i to je to

7 dana kasnije

@fensisuperstar

Ideš!!!!!

Neki ovdje rade torte po receptima drugih a ti imaš svoju a nisi nam se nikad pohvalio e moj druže kapetane!

Ženi sutra rođendan trebali smo malo u đir i negdi na rucak ali guzva i ruzno vrime pa smo ostali doma a onda ipak treba malo bolji rucak

Tako da pikanja u sous videu i pomfri

Ne radim si često cheeseburger ali kada radim to je mrcina od 400 grama mesa u somunu.

Možete zatvorit thread.

StarFox_N

Baš sam pri večeri i ono slikam si što jedem pa da šiknem ovamo i vidim ovaj čisburger staviš pa si mislim pa kak ću nakon toga ovu moju sirotinju stavljat. 😁

Nije da reklamiram brend Dobro nego nisam već neko vrijeme pršuta papal a od Dobro mi je super. Baš je Dobro dobar bez konervansa i aditiva. Što za večeru rekoh, pa pao grah na pršut i kruh.

Uglavnom se držim gaming tema pa mi do danas uopće nije sinula ideja da koji put postam nešto ovdje. Da ne duljimo:

Kremšnite.

Kupovni kolači uz kavicu i nije tako loša kombinacija nakon Uskršnjeg doručka.