Zero

Fina papica.

Šteta kaj je samo pepeljara od Stocka.

A dica da dugo nismo raznjice pa evo

6 dana kasnije

Evo zasto ja ne idem nigdi na burger, jer je doma bolje

10 dana kasnije

Izgleda da je Miro popustio pred pritiscima ne gurmana i otišao u totalnu skrajnost i sad gladuje.

Mirek pridi nazaj, skuhal sem ti piščančji paprikaš i dobiš istrski-slovenski teran s vodo.

    TITANXIS Mirek pridi nazaj, skuhal sem ti piščančji paprikaš i dobiš istrski-slovenski teran s vodo.

    Nisan gladan, kod tebe na spizi ja bi trcao vise nego @Picek samo da nisan u kuci.

    19 dana kasnije

    Fiš paprikaš by ikral

    Dico sto cemo za rucak

    Moze janjetina sa raznja

    Moze

    Ćaća, daj nam pokoji put i odojka da i mi svinjoljupci guštamo.

    Fali mi pica. Vise nitko ne stavlja slike. 🙁

      Flipper

      A kad vise doma ne spreman, nasa san pizzeriju di i mje pizza pas top i onda nemamo volje doma se zajebavati.

      A sto je najbolje pizza je tu najjeftinija u gradu

      Ova tuna kozice mix mi je cudo

        Miro jbt stvarno izgleda odlično. Koliko para bude? Djeluje top pizza

          Flipper

          Znaci moran prvo reci pizza je iz krusne peci i jos nisan naletio da bude losa, sve san pizze probao i neke mi se ne svidaju ili manje svidaju ali nijedna nije losa.

          Uz to 9 kupljenih pizza 10a ide gratis

          Mjesana je 7.10e malo vise od 53kn

          Ova tuna kozice je 8.30e 62.50kn

          Materjala bude krcato nema da fali sira ili nesto.

          A kad pogledas da zivn kraj mora i da neki vec mjesanu naplacuju 10e ovo je stvarno top cijena. A zato i rade non stop povoljno i kvalitetno danas stvarno rijetkost za viditi

          Za ručak burgeri ala doma di me nece niko oderati

          Ne mogu oni tebe oderati koliko možeš sam. Svaki drugi dan kupiš ovcu.

          Brijac

          Zajebani, ako su pravi japanski onda ide i papri sa njima sva kolina od roditelja didova i sto ti ja znam, a kako su cijene posle u kurac ocekuj 1000e kila.

          A more biti americki ili australski wagyu sa odlicnim omjerom masnoce pa ti podvale pod japanski.

          Za pravi japanski ima odredena kvota koliko godisnje ide van japana i pravi uvoznici imaju sve papire.

          Nedavno san vidija da kraken bar na viru ima u ponudi 900e kila e sad jeli provjereno neznam malo mi skupo da ja provjerim

            Miro

            Lol 1000€, al ček koja je to vrsta, kako se zove, koji dio goveda je to i zašto je tako poseban da ga nema kod nas?