Flipper

A kad vise doma ne spreman, nasa san pizzeriju di i mje pizza pas top i onda nemamo volje doma se zajebavati.

A sto je najbolje pizza je tu najjeftinija u gradu

Ova tuna kozice mix mi je cudo

    Miro jbt stvarno izgleda odlično. Koliko para bude? Djeluje top pizza

      Flipper

      Znaci moran prvo reci pizza je iz krusne peci i jos nisan naletio da bude losa, sve san pizze probao i neke mi se ne svidaju ili manje svidaju ali nijedna nije losa.

      Uz to 9 kupljenih pizza 10a ide gratis

      Mjesana je 7.10e malo vise od 53kn

      Ova tuna kozice je 8.30e 62.50kn

      Materjala bude krcato nema da fali sira ili nesto.

      A kad pogledas da zivn kraj mora i da neki vec mjesanu naplacuju 10e ovo je stvarno top cijena. A zato i rade non stop povoljno i kvalitetno danas stvarno rijetkost za viditi

      Za ručak burgeri ala doma di me nece niko oderati

      Ne mogu oni tebe oderati koliko možeš sam. Svaki drugi dan kupiš ovcu.

      Brijac

      Zajebani, ako su pravi japanski onda ide i papri sa njima sva kolina od roditelja didova i sto ti ja znam, a kako su cijene posle u kurac ocekuj 1000e kila.

      A more biti americki ili australski wagyu sa odlicnim omjerom masnoce pa ti podvale pod japanski.

      Za pravi japanski ima odredena kvota koliko godisnje ide van japana i pravi uvoznici imaju sve papire.

      Nedavno san vidija da kraken bar na viru ima u ponudi 900e kila e sad jeli provjereno neznam malo mi skupo da ja provjerim

        Miro

        Lol 1000€, al ček koja je to vrsta, kako se zove, koji dio goveda je to i zašto je tako poseban da ga nema kod nas?

          Brijac

          Japansko govedo koje je generacijama krizano i pravljeno da bude tako sama masnoca, sto masnije to skuplje.

          Sama jedna krava bude preko 50000e i to prije svih poskupljena.

          Ma imas kracato videa na youtubeu pa pogledaj

          Kobe Wagyu

          Olive wagyu je kao najbolje i naj rijeđe

          Damn zamisli kupim to i krivo ispečem 😆

            Brijac

            Da to je i meni najveci problem, prije nekih 2 g san nasa u zadru zaledeno bilo je 1kg 3200kn pakiranja su bila oko 0.5kg dugo san se mislio bili uzeo ali nisan nikako moga opravdati 1600kn za pola kile mesa.

            Probao sam Wagyu i nije me se nešto dojmilo. Jako je fino i malo neobično, ali ne toliko da bi sam platio te pare

            6 dana kasnije

            Jeben ti popravke zubiju pa da ja moran omlet jesti a nadoknaditi cu ja to sve nebrinite

            6 dana kasnije

            Bio u nabavi, uzeo 2 americka steaka za pribati i malo preko 7kg naseg domaceg.

            Po okusu je nas debelo pobjedio

            7 dana kasnije

            A nisan puno slikivao, ramstek na gradele i napravio umak od zelenog papra a zena krokete.

              Miro

              Pitanjce, koliko dugo ramstek moze biti u frizideru ako sam ga prvi dan kupnje nauljio maslinovim, umaljao u sol i papar, stavio u običnu vrećicu za led i stavio u frizider?

                Brijac

                Samo neka ga ulje pokrije ciloga da nije na zraku i mores dosta

                Ja san nekih 7 dana znao drzati a iman frenda kojih je kuhar on zna i po 25 dana ostaviti ga tako u ulju

                Evo kokos u špakeru sa mlincima ubili smo se kako je dobro ispalo