Ćaća, daj nam pokoji put i odojka da i mi svinjoljupci guštamo.

Fali mi pica. Vise nitko ne stavlja slike. 🙁

Flipper

A kad vise doma ne spreman, nasa san pizzeriju di i mje pizza pas top i onda nemamo volje doma se zajebavati.

A sto je najbolje pizza je tu najjeftinija u gradu

Ova tuna kozice mix mi je cudo

Miro jbt stvarno izgleda odlično. Koliko para bude? Djeluje top pizza

Flipper

Znaci moran prvo reci pizza je iz krusne peci i jos nisan naletio da bude losa, sve san pizze probao i neke mi se ne svidaju ili manje svidaju ali nijedna nije losa.

Uz to 9 kupljenih pizza 10a ide gratis

Mjesana je 7.10e malo vise od 53kn

Ova tuna kozice je 8.30e 62.50kn

Materjala bude krcato nema da fali sira ili nesto.

A kad pogledas da zivn kraj mora i da neki vec mjesanu naplacuju 10e ovo je stvarno top cijena. A zato i rade non stop povoljno i kvalitetno danas stvarno rijetkost za viditi

Za ručak burgeri ala doma di me nece niko oderati

Ne mogu oni tebe oderati koliko možeš sam. Svaki drugi dan kupiš ovcu.

Brijac

Zajebani, ako su pravi japanski onda ide i papri sa njima sva kolina od roditelja didova i sto ti ja znam, a kako su cijene posle u kurac ocekuj 1000e kila.

A more biti americki ili australski wagyu sa odlicnim omjerom masnoce pa ti podvale pod japanski.

Za pravi japanski ima odredena kvota koliko godisnje ide van japana i pravi uvoznici imaju sve papire.

Nedavno san vidija da kraken bar na viru ima u ponudi 900e kila e sad jeli provjereno neznam malo mi skupo da ja provjerim

Miro

Lol 1000€, al ček koja je to vrsta, kako se zove, koji dio goveda je to i zašto je tako poseban da ga nema kod nas?

Brijac

Japansko govedo koje je generacijama krizano i pravljeno da bude tako sama masnoca, sto masnije to skuplje.

Sama jedna krava bude preko 50000e i to prije svih poskupljena.

Ma imas kracato videa na youtubeu pa pogledaj

Kobe Wagyu

Olive wagyu je kao najbolje i naj rijeđe

Damn zamisli kupim to i krivo ispečem 😆

Brijac

Da to je i meni najveci problem, prije nekih 2 g san nasa u zadru zaledeno bilo je 1kg 3200kn pakiranja su bila oko 0.5kg dugo san se mislio bili uzeo ali nisan nikako moga opravdati 1600kn za pola kile mesa.

Probao sam Wagyu i nije me se nešto dojmilo. Jako je fino i malo neobično, ali ne toliko da bi sam platio te pare

6 dana kasnije

Jeben ti popravke zubiju pa da ja moran omlet jesti a nadoknaditi cu ja to sve nebrinite

6 dana kasnije

Bio u nabavi, uzeo 2 americka steaka za pribati i malo preko 7kg naseg domaceg.

Po okusu je nas debelo pobjedio

7 dana kasnije

A nisan puno slikivao, ramstek na gradele i napravio umak od zelenog papra a zena krokete.

Miro

Pitanjce, koliko dugo ramstek moze biti u frizideru ako sam ga prvi dan kupnje nauljio maslinovim, umaljao u sol i papar, stavio u običnu vrećicu za led i stavio u frizider?