Meni ovo izgleda vrhunski za prvi put. Nabavi bosiljak, da ipak posebnu notu i nije ga teško održavat, jako je zahvalan a dobro ga je i u šalše ubacit.
Btw. Jebena je ta lopatica.
Meni ovo izgleda vrhunski za prvi put. Nabavi bosiljak, da ipak posebnu notu i nije ga teško održavat, jako je zahvalan a dobro ga je i u šalše ubacit.
Btw. Jebena je ta lopatica.
Hvala, ali nije to ni blizu ovih slika koje ste stavljali prije, treba vježbat.
Za bosiljak znam, obično sam ga uzimao u plodinama za radit pesto, ali nisam neko vrijeme vidio za kupit. Nisam ni razmišljao da bi mogao posadit biljku pa imat kad mi treba.
Lopatica je o bambusa, uzeo za 7 eura skupa sa kamenom. Znao sam koliko sam spretan da ću prije zapalit kuhinju nego ugurat picu u pećnicu ako probam sa plehom ili nečim drugim
ak igraš ono stolni tenis pa si spretan onda sa lopaticom, baš su full slične.
Evo, pokušaj broj 2. Prva je samo mozzarella kao prošli put, druga je parmezan i pecorino sa mozzarelom dodanom nakon 2 min pečenja. Ovaj put se je sir lijepo rastopio, korica je super nabublira i ostala prozračna i lagana, a svejedno hrskava izvana kad je izvađena iz pećnice. Stvarno sam oduševljen, bolje je i po okusu i po teksturi od puno picerija. Hvala svima tu koji su me potakli da uzmem kamen sa svojim slikama.
Trebalo bi premazat rub sa maslinovim za slikanje, ovako djeluje puno svijetlije nego u živo, ali ne volim pretjerat s uljem pa nisam želio. Sljedeći put probam sa šunkom i gljivama da vidim kako to ide.
Dobar tek!