Flipper
Meni je zena pravila i da ljepljivo je bilo.
Ajmo malo pisati jer san danas svasta eksperimentirao, dakle pravili smo dvi vrste ona meberova i ona druga sto uvik spreman. Posto je bilo previse oba recepta su isla na pola. Dakle prva greska od meberovog recepta bilo je vise tijesta i dobio san za 2 rednje pizze ali ovo drugo je bilo premalo i isto san budala isao na 2 pizze i ispao je fail jedna mini pizza koju nisan niti slikao a od druge polovice ujutro pravim dici sendvic.
Vratimo se na meberov recept problem je bio sto je tisto ostalo pokriveno sa krpom i onda se napravila korica pa imas problem kad razvlaci i stavio sam peci na najgornju policu
Pizza je okusom bila perverzija ali radi toga sto se napravila kora nisan mogao dobro rastegnuti i onda mi rub nije bio napuhan dovoljno da budem zadovoljan i ovo je drugi i zadnji put da pecem pizzu skroz gore jer sir se skoro zapali a rub jos ostane nezapecen. To je naravno sve od spakera do spakera.
Onda san ostatak memberovog recepta primjesio i pokrio sa prozirnom foliom da izbjegnem koricu i evo maloprije spremo dici za veceru. Pekao sam na sredini spakera i tu imam najbolje rezultate.
Sad je rub ispao kako treba ali za najbolji rezultat bi trebalo ici 2 trecine memberovog recepta za 2 pizze. Sad opet jedan dan morsn ponoviti svoj prvi recept da bas vidin sto mi je na kraju bolje.
I znam da ima puno sira na pizzi tako volimo a nakon testiranja nabolje nam je gauda i cheddar kombinacija cheddara stavim manje recimo bilo je 250g cheddara i malo vise od pola kile gaude. Mozzarelu vise ne stavljam.