Vitaminčeki i železje na jednom mjestu.

Slobodno malo odaljiš kameru.

to mi je sad gušt da zumiram hranu

Blitva je najbolja. Inače, nasjeci na sitno sitno cesnjaka, pomjesaj s maslivnvim uljem, pa onda opet sve to u zdjelu s blitvom promjesaj.

Fenix ma znam da je ali blitvu baš i ne volim a uz ribu vele da najbolje odgovara i to na naćin na koji si napisao ali ak baš moram za nadomjestak radije kupim i napravim nešto od špinata. tada zamišljam meseko da mi zelenjava lakše ide.
    inače mrska mi je sva ta zelenjava ali jebiga nemrem stalno meso jest.

Guzva i dalje tako da evo brzinski malo odojka u špakeru.

Ovo sam ko klinac obožaval i sve više spremam klope iz davnina.

Saft od pilećih jetrica i srčeka te tjestenina (2 vrste)

Jebeno mi je kako Titan pokupi s dna vrećica jedno šest vrsta tjestenine svaki put kad radi paprikaše.

weky hehe,

samo danas, pofalilo mi šarafa pa sam stavil penčeka (penne)

Danas je rajz na meniju i mali komadić piletine.

Riži biži sa 2 vrste riže. Inače ne biram posebno rižu koja najviše odgovara za recimo rižoto.
      Koja mi pod ruku padne i takva mi riža na kraju i ispadne. 😆
      U ovom slučaju parabolična dugog zrna i crvena iz Azije.

Nedjeljni doručak.

Žganci u kakau, mljac, mljac.

Neću ulaziti u okus, jer sam siguran da je super, ali Titan, ljudi u zatvoru jedu hranu koja izgleda privlačnije, odnosno više apetitlih kako bi rekao Špiček.

Probaj ne fotografirati odozgo, probaj fotografirati bez blica... probaj nešto.

Trebo si odojka stavit dolje a ne janjca, ovak će odojak poprimit miris od janjca,. 😆

Onda je bio regres u HEP-u.

Flipper aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dobre slike

Jeo vani - kukuruzni baguette punjen sirom, cherry rajčicama, umakom od rajčice, sa pršutom,rikulom, grana padano, češnjak,maslinovo ulje,crne masline