Torgue Miro Hvala na inspiraciji. Danas u Konzumu kupio lososa na akciji, majka ga spekla u roru. Rezultat je sljedeći: Prvi put sam ga jeo i dobar je losos. Napravili smo i ovaj umak s limunom te kiselost paše uz lososov okus.
doctorfreak Torgue Jel to ima kosti ili ne? Mrzim ribu s kostima… I kolimo dugo ste to pekli? Od oka ili?
Miro Torgue Da limun bas pase uz losos doctorfreak 190c pekao sam malo vise od 12 min i volio bi da san prije izvadio. Nema kosti samo papanje
doctorfreak Torgue Baš budem probao, jer od ribe jedino jedem tunu i to stejk…kosti mrzi čak i one mikro od oslića…
TITANXIS Prika Ni ja previše nisam ljubitelj te ribice, možda dimljena može proći i upravo sam pojeo malo dimljenog fileta i zamislio sam si kao da jedem pršut uz potporu stvarnog jegera.
Miro Ajmo napokon na gradele ovaj put irski juneci vrat znan ga naci u kafulanda da bude prošaran masnocom tako da to ne propustam.
TITANXIS Ovakva papica je kao stvorena za mene. Uz to ide neka pivica ili neko drugo gazirano smeće da se dobro zalije i po kineskom običaju treba se zahvalit kuharu što neće biti teško.
TITANXIS Brijac A da tek vidiš originalne slike, moral sam ih u PS-u dodatno posvijetlit da se vidi kaj je na tanjuru jer prostor je bio romantično zamračen a blica ni za lijek. 😘