Torgue

Da limun bas pase uz losos

doctorfreak

190c pekao sam malo vise od 12 min i volio bi da san prije izvadio. Nema kosti samo papanje

Prika

Ni ja previše nisam ljubitelj te ribice, možda dimljena može proći i upravo sam pojeo malo dimljenog fileta i zamislio sam si kao da jedem pršut uz potporu stvarnog jegera.

8 dana kasnije

Ajmo napokon na gradele ovaj put irski juneci vrat znan ga naci u kafulanda da bude prošaran masnocom tako da to ne propustam.

1 / 3

6 dana kasnije

Poslala me žena u ducan da kupin čokolino

Danas losos

Jebote sto mi doma volimo ovu ribu

1 / 5

Piva je prehrambeni proizvod.

Lp

4 dana kasnije

Išao na brzinu ispeći nešto na tragu kineske klope.

Ovakva papica je kao stvorena za mene.

Uz to ide neka pivica ili neko drugo gazirano smeće da se dobro zalije i po kineskom običaju treba se zahvalit kuharu što neće biti teško.

Brijac

A da tek vidiš originalne slike, moral sam ih u PS-u dodatno posvijetlit da se vidi kaj je na tanjuru jer prostor je bio romantično zamračen a blica ni za lijek. 😘

Jedan brzinski rucak tortilje sa tunom ubili se.

Miro daj Miro recept ili adresu!

Ozbiljan sam

Prika

4 konzerve tune, 1 konzerva kukuruza, kiseli krastavci koliko volis toliko stavi, majoneza, maslinovo ulje, sol i papar.

Sad jos mozes staviti sira i malo limuna pa stavis na kruh i peces u spakeru onda imas tuna melt sendvic.

Ili mozes dodati kiselo vrhnje pa dobijes salatu od tune.

Eto dobio si 3 recepta

Miro za vikend cu probat.hvala

@member hvala ti na receptu za tisto ali ipak ovaj sto aj koristim je daleko bolji.

Pizza je ispala nikad bolja

1 / 6

Jučerašnja pikantna večerica, odobrio tim trenera "života na vagi"!