Top je i ovako.

TexasFlood

A dica ni zena nisu ljubitelji pa onda nema smisla samo za mene praviti

Ali ovo je valjda najjednostavniji recep ikad. Posolis popapris stavis stavis papir za pecenje u rostijeru bacis losos na to. Rastopis maslac i unutra ubacis sok od limuna i luk pa to prelijes po lososu stavis peci na 190 10 do 15 min zavisi koliko je debel i to je to

Jučer sam probao Ferdinand knedle….
https://www.ferdinandknedle.hr/

Donijela mi ih je draga doma, lijepo pakirane u kutiju, dvije različite.

Jako fino, možda z skupo, ali opet ne preskupo u odnosu na druge cijene.

Mala preporuka za one koji žive u ZG, vole knedle, a ove još nisu probali…

Miro Hvala na inspiraciji. Danas u Konzumu kupio lososa na akciji, majka ga spekla u roru. Rezultat je sljedeći:

Prvi put sam ga jeo i dobar je losos. Napravili smo i ovaj umak s limunom te kiselost paše uz lososov okus.

    Ja ne.mogu tog lososa na oci…pokusao vise puta i bas ne mogu

      Torgue Baš budem probao, jer od ribe jedino jedem tunu i to stejk…kosti mrzi čak i one mikro od oslića…

      Torgue

      Da limun bas pase uz losos

      doctorfreak

      190c pekao sam malo vise od 12 min i volio bi da san prije izvadio. Nema kosti samo papanje

      Prika

      Ni ja previše nisam ljubitelj te ribice, možda dimljena može proći i upravo sam pojeo malo dimljenog fileta i zamislio sam si kao da jedem pršut uz potporu stvarnog jegera.

        8 dana kasnije

        Ajmo napokon na gradele ovaj put irski juneci vrat znan ga naci u kafulanda da bude prošaran masnocom tako da to ne propustam.

        1 / 3

        6 dana kasnije

        Poslala me žena u ducan da kupin čokolino

        Danas losos

        Jebote sto mi doma volimo ovu ribu

        1 / 5

        Piva je prehrambeni proizvod.

        Lp