Tzereen ajme majko da sam blizu ovo bi mi bilo pod obavezno!

Tzereen

Vrlo rado, ali datumi se taman poklapaju s KulenDayz konferencijom.

    Prika Po ovome što vidim, pola bi ti se dopalo, pola ne.

    Konferencija IT zajednice + kulen. 😃

    7 dana kasnije

    Evo spremao losos u špekeru i sad se nemogu odluciti kako mi je bolje ovako ili na gradele

    Jebote sto smo se najeli

    1 / 2

      Top je i ovako.

      TexasFlood

      A dica ni zena nisu ljubitelji pa onda nema smisla samo za mene praviti

      Ali ovo je valjda najjednostavniji recep ikad. Posolis popapris stavis stavis papir za pecenje u rostijeru bacis losos na to. Rastopis maslac i unutra ubacis sok od limuna i luk pa to prelijes po lososu stavis peci na 190 10 do 15 min zavisi koliko je debel i to je to

      Jučer sam probao Ferdinand knedle….
      https://www.ferdinandknedle.hr/

      Donijela mi ih je draga doma, lijepo pakirane u kutiju, dvije različite.

      Jako fino, možda z skupo, ali opet ne preskupo u odnosu na druge cijene.

      Mala preporuka za one koji žive u ZG, vole knedle, a ove još nisu probali…

      Miro Hvala na inspiraciji. Danas u Konzumu kupio lososa na akciji, majka ga spekla u roru. Rezultat je sljedeći:

      Prvi put sam ga jeo i dobar je losos. Napravili smo i ovaj umak s limunom te kiselost paše uz lososov okus.

        Ja ne.mogu tog lososa na oci…pokusao vise puta i bas ne mogu

          Torgue Baš budem probao, jer od ribe jedino jedem tunu i to stejk…kosti mrzi čak i one mikro od oslića…

          Torgue

          Da limun bas pase uz losos

          doctorfreak

          190c pekao sam malo vise od 12 min i volio bi da san prije izvadio. Nema kosti samo papanje