Miro member I tako sutra je bio plan praviti pizzu po tvom receptu ali isla zena praviti tisto i eto odjednom tisto se nenormalno dize sto je sto je zamisto 2g kvasa stavila je 20g…a ono ako ne radim nesto sam necu jesti Na sto ce to liciti sutra pitaj boga
member Miro A vidi kako će sutra ispast tijesto, tj danas. Napuše se to u 70-80% zdjele i vrh bude vlažan i ko paučina.
Miro member Prika Nastavak dakle diglo se skroz kvasa je previse i sve smrdi po kvasu treba baciti to ca da bi ona krenula praviti sinoc u 22 kao novo za sutra e reko ti napravi ako ne obavi dovoljnu fermentaciju da kad buden peci ne ispadne dobro ja cu ih peci odma bacati sa balkona u vrt. Ne da mi je tlak na milkardu nego ej Tako da rucka za danas nema ili cu stati u pizzeriji kupiti tisto kad buden doma sa posla isa
Miro Brijac Ja nemoran misliti ja ean uvik gladan🤣 Flipper Kod mene nije jer spreman rucak u 99% slucaja
Miro Kupija san na kraju tisto u pizzeriji i iskreno ono moje doma mi bude bolje Pizzu nisan stiga slikati jer su dica je poila samo san evo slika sendvic sto san sebi za gust spremija
Tzereen Prvi put radio Fino varivo. Tak mi zovemo varivo od graška, mrkvice i noklica. Aroma je odlična. Ima karaktera. I @Fenix ove kobasice. Samo kaj vizualno ne izgleda ko što bih htio.
Tzereen TITANXIS jedemo ih poslije. Sa senfom ili majonezom. Ostao je još komad u rajngli. Ovo se obično radi bez kobasa jer je poanta da je lagano i ukusno varivo, ali ja sam odlučio eksperimentirati i omastiti malo.