Tko zna je li ziv…mozda se tijesto napuhalo toliko da ne moze izac iz kuce
FFA: Food For All
Nastavak dakle diglo se skroz kvasa je previse i sve smrdi po kvasu treba baciti to ca da bi ona krenula praviti sinoc u 22 kao novo za sutra e reko ti napravi ako ne obavi dovoljnu fermentaciju da kad buden peci ne ispadne dobro ja cu ih peci odma bacati sa balkona u vrt. Ne da mi je tlak na milkardu nego ej
Tako da rucka za danas nema ili cu stati u pizzeriji kupiti tisto kad buden doma sa posla isa
Miro kad misliš da ćeš biti gladan nisi svoj
- Uređivano
Kupija san na kraju tisto u pizzeriji i iskreno ono moje doma mi bude bolje
Pizzu nisan stiga slikati jer su dica je poila samo san evo slika sendvic sto san sebi za gust spremija
Jel to sendvič od tijesta za pizzu koji je zamiješala žena ili od tijesta iz pekare?
Mora bit mesa..jbt ak nema mesa gladan sam opet za čuku vremena.
Ali da fino izgleda
Ali meni ova pizza izgleda vrhunski. Volio bih da sam pizza i da sam sebe mogu jest i svaki dan se obnoviti u novu pizzu i opet se jest.
Volim pizzu.
To sam i ja rekao memberu kad me uvjeravao koliko je pizza bolja s njegovim tijestom.
Najbolje tijesto je ono koje i uspije. Radiš po jednom receptu dok ti ne dosadi, onda isprobavaš drugi recept i tako dalje. Neko voli hrskavo, neko mekano, neko krušasto, neko gmecasto tijesto kad se ispeće. U svakom slučaju bolje ikakva nego nikakva.