Miro Ostalo malo mesa od jucer dica nisu doma tako da se nemoran misliti oko rucka i onda jedan moj omiljeni sendvic
Torla Baš sam si neki dan razmišljao da slike vaših home made pizza(nekih ne svih članova) su 10 puta bolje nego pizza iz pizzerija… Barem po izgledu… a vjerujem da su i ukusne…. Morat ću malo krenuti u specijalizaciju tog jela…
Miro member I tako sutra je bio plan praviti pizzu po tvom receptu ali isla zena praviti tisto i eto odjednom tisto se nenormalno dize sto je sto je zamisto 2g kvasa stavila je 20g…a ono ako ne radim nesto sam necu jesti Na sto ce to liciti sutra pitaj boga
member Miro A vidi kako će sutra ispast tijesto, tj danas. Napuše se to u 70-80% zdjele i vrh bude vlažan i ko paučina.
Miro member Prika Nastavak dakle diglo se skroz kvasa je previse i sve smrdi po kvasu treba baciti to ca da bi ona krenula praviti sinoc u 22 kao novo za sutra e reko ti napravi ako ne obavi dovoljnu fermentaciju da kad buden peci ne ispadne dobro ja cu ih peci odma bacati sa balkona u vrt. Ne da mi je tlak na milkardu nego ej Tako da rucka za danas nema ili cu stati u pizzeriji kupiti tisto kad buden doma sa posla isa