member

Brutalno dobro su ti ispale

Koji recept za tisto koristis

    Da, pizze ti izgledaju brutalno… ovako po slici, radije bi pojeo tvoju nego bilo koju iz ZG pizzerija….

    Svaka čast!

    member

    Ja isto koristim od onog talijana ide starter dan prije pa sutra sve pravis, bas cu viditi na videu ima li razlike u receptu

    E i di nabaviti limu da lako pizzu ubacim sve ovo ato san nasa kod nas skupo ko vrag

      Miro

      Ja se isto mislim ovih dana probat napravit neki starter koji može stat onda u fridgu dosta. Tako kad me pukne želja da mogu izvadit i sklepat to taj dan u relativno kratkom vremenu.

      Lopatu sam ja sam sebi napravio na poslu jer radim s inoxom. Iako je to zajeb jer je teška ko sami vrag radi materijala. Najbolje je tražit neku aluminijsku. Ali da, po onome što sam gledao baš su im nabili cijene. Vjerovatno je sad sve i skuplje.

      A koliko dana to tijesto može stajati u fridžu?

      I u videu kaže da se ova vrsta pizze može peći samo na kamenu… zašto?

      Ili možemo i mi, obični smrtnici bez kamena?

      Za te startere neznam ni ja. To ću tek probat sad pa trebam malo pogledat koji recept.

      A pizza nije isključivo za kamen, možeš probati na papiru za pečenje i rešetkama. Neće biti isto, kamen digne razinu ali nije loše za start. Tako sam je ja prije kamena pekao.

      Inače kamen hvataj u Eurospinu/Lidlu, znaju ih imati svako toliko i budu ispod 100 kn.

        member Inače kamen hvataj u Eurospinu/Lidlu, znaju ih imati svako toliko i budu ispod 100 kn.

        Hvala na infu, budem čekirao.

        A ovaj metalni držač, koji on ima? Za pećnicu. Ima i to za kupiti?

        Ako nemam kamen, onda ide na papir i na rešetku, pa na najdonju poziciju? Ili?

          Miro E i di nabaviti limu da lako pizzu ubacim sve ovo ato san nasa kod nas skupo ko vrag

          Na Njuškalu. Dosta se oglašavaju obrtnici koji rade lopate.

          Nazoveš i tražiš da naprave baš onako kako ti paše - duži ili kraći štap, promjer lopate za veličinu pizze…

            Torla

            Nisam shvatio za taj držač što pitaš? Meni je ovo kamen izvađen s rešetkama skupa na slici.

            Ugriješ pečicu na najvećoj temparaturi 30-40 min. Kad ideš peć digneš rešetke na najgornju poziciju i prebaciš mod na samo gornji grijač ili grill mode (ako ima).

              member Nisam shvatio za taj držač što pitaš?

              U YT videu on ima neki držač za kamen, koliko sam vidio…. al ok, sad mi je sve jasno. Tnx

              weky

              Vidija san da ima svasta ali nasa san neku stranicu ima ih svakakvi od jeftinijih do skupih pa cu danas uzeti nesto

              member uuuuu, odlično izgleda pizza. to da objaviš i na pornhub, moglo bi proći kao sexy fotka.

              evo malo i hororca.

              Bulgur kojeg je još ostalo, juneća koljenica za juhicu koje nema na vidiku i prazna posuda gdje nekoć bila blitva. jebiga kasno sam se sjetil da slikam kad se već pojelo.

              Horor survival avantura se nastavlja ali ovoga puta prema gravčetu na tavčetu sa super mašnicama + domaće kuhane kobase koje me podsjećaju kad ih ovak gledam na guzne projektile, yes!

              Znači, ako me nije korona, ove dvije teme će me dokrajčiti…

                Tzereen neboj se stari, žilav si ti! preživio si i gorje stvari.