Miro
Kamen stavi skroz na samo dno pečice kad ga griješ, puno puno bolje se ugrije. Kad pečeš napravi to što je buz rekao, digni skroz gore i prebaci na grill mode ili s najgornjim grijačem ako nemaš to. Za mozarrelu ne brini, nju samo stavi naknadno zadnjih minut. Ali i nju kad režeš treba iscjediti prije da izbaci višak vode, ne kuhinjskim ručnicima nego na cjediljku tako da ipak ostane njene tekućine da pusti malo na pizzu.
Mozzarella ovdje se mogla još peć z duže ali se i tako rastopila dok pizzu ostaviš još koju minut dvije da stane i dok sve to razrežeš i poslužiš. Isto tako za tijesto obavezno treba odstajat što duže. Zapravo je to najvažniji dio za pečenje s kamenom. Ovo gore je stalo nekih 4 sata jer sam bio zaboravio stavit kvas dan prije pa sam ga naknadno stavio. Ispalo je na kraju oke, ali je falilo mekoće tijesta i ukusa radi nedostatka fermentacije.
Ovo ispod je ostalo još malo duže nekih pola sata sat i već je bolji rezultati bio.