FFA: Food For All
Hoće biti dosta?
Nema baš puno klinaca i onih malo starijih koji nisu nikad jeli snijeg ili barem cuclali običan led kada bi se uslijed zimskog perioda sa krovova kiša zaledila pa bi se sporo otapljala i pravila svakojage sige a to je tad bio najfiniji besplatni sladoled.
Malo kuglice snijega sa snježnom kremom na tanjuru za dobar tek!
Maloljetnici do 3-4 g. zavisno i o njihovoj veličini se ne smiju vozit naprijed, šta da te pajo patak zaustavio?
Može naprijed. Ima sjedalicu.
Ljudi moji janje je toliko dobro i socno bilo da cu ga sad svaki put prije provozati kroz misto i odvesti na kavu u kafic prije spremanja. Neman slika nakon pecenja jer san ga rizao a nitko nije slika.
I evo vam jedna dobra ideja sto mi je sinoc pala napamet uzmete kobasice nabijete ih na pinjurice i imate odlicnu kopiju raznja i odma pecete 4 komada
Malo morskog za osvježenje.
Kaj je to muzgavac ili hobotnica?
Hoba.
Prešo si sa janjca na bebu stegosaura.
A kaj ono zeleno zbilja? Španač možda, možda nije zbog podneblja u kojem se nalaziš.
Sve u svemu good looking, pojelo bi se.
Jest da je spam, al kad si spomenul Five Guys, odmah mi je ovo palo na pamet
Ooooooooohhhhhhhh je neprocjenjiv
Fenix Daj pliz koliko si to platio?
Meni su ti burgeri dopizdili, sad ih se nakotilo na svakom koraku i previše mi se prodaje priča oko njih, a ne sam burger. Naseru cijenu, počneš ti čitat one sastojke pa tri dana čitaš, a na kraju kad zagrizeš ne osjetiš skoro ništa od toga, nego žvačeš neku smjesu (finu) i to je to. Rađe uzmem neki jednostavniji s par dobro spojenih sastojaka.
A brugere zbilja nije komplicirano napravit i doma si napraviš bez problema brutalan burger.
member Uh, 13 eura je taj cheeseburger, a 5 eura su krumpirići (i još 4 neograničen refill pića). Dosta je velik i sam biraš sto ide unutra. Stilom nije kao burgeri u ovim našim fensi mjestima, više je to kao BK/megic, ali milijardu puta bolji.
Toliko je bio dobar da bi i danas išao opet, ali savjest me peče, previše je.
Skupo isto a nazalost postalo je to normalno, probaj doma praviti viditi ces da ces se oduseviti kako to dobro ispadne.
Evo cujem da je kod mene janjetina po restoranima 380 jebenih kuna, majko mila nisu normalni.
Isao danas do mesnice pitao dicu sto ce za rucak ramstek, janjetina ili odojak
Odabrali su ovo
Manje od 300kn imamo 3kg necete me viditi u restoranu.
Fenix Znači 22 € za full meni. Je, dosta skupo bome, duplo više nego mek i Burger King. Mislim probao bih jednom da mi je dostupno, ali da je preser, je. Pogotovo za taj mek/BG djir burgera. Mislim znam da je sigurno bolje, ali to je onda neki hibrid onih fensi burgera i ovoga.
Za vikend bila pizza nakon nekog vremena. Na šalšu prosuo naribanog pecorina pa burata, bosiljak, leccino masline, maslinovog ulja i bresaola na mom dijelu.
member Znači 22 € za full meni. Je, dosta skupo bome, duplo više nego mek i Burger King. Mislim probao bih jednom da mi je dostupno, ali da je preser, je
Preseravanje je, ali svejedno sam bio otišao još jednom.
Preskupo je i neću reći da mi ne remeti spavanje koliko se potrošilo, ali cijeli taj doživljaj odlaska tamo je baš jebeno iskustvo. Od toga da ti pospu cijelu vrećicu krumpirićima pa imaš osjećaj da su ti poklonili gomilu toga (a nisu), pa preko kikirikija koji su besplatni i samo grabiš prije/poslije jela (ne znam kako su učinili da su slani iako su u ljusci), do pića čiji je refill besplatan i ima 50-ak kombinacija.
Prostor nije zgužvan kao u MD/BK, stolovi su veliki, ovi što rade tamo su zajebanti (vjerojatno po pravilu franšize) i sve je nekako opuštajuće i chill. Da ih ima u HR, vjerojatno bi tih par puta godišnje koliko idem u takve restorane išao u ovaj koji je puno skuplji.
I btw, na onom aparatu sam otkrio ovo, nekakvu mješavinu koleg i fante (ili spritea?), baš je zanimljivo piće
To piće je poznatije pod nazivom Spezi. Imaš ga kupiti posvuda.
Evo jedan jebacki rucak zadnji put nisan slika nego zavrsni rezultat sad evo sve
Meso zapeci sa svake strane izvaditi ga i ubaciti kapulu, mrkvu, luk i pastu od pomidora
Kad se to izdinstalo desetak min dodajemo vino koje ne treba iskuvati nego nakon minute dodamo pelate, 2 lista lovora, timjan ako imate svjezi jos bolje ako ne onda moze i suseni i moze komad kore od parmezana koje ja nisan ima pa dan ubacio komad trapista i vratiti meso. Nakon toga u špaker pokriti sve na oko 140c na 2 sata.
Nakon toga malo promisati i sad otklopiti malo i tako jos drzati u spakeru sat vrimena mozda i manje ovisno koliko je sve iskuhalo da nebi sug bio pregust.
Nakon toga vadimo meso i sa dva pinjura san ga rastrgao a sug prosao sa stapnim mikserom ko voli moze i ostaviti onako sa komadima ali dica mi vise vole ovako, vratimo meso dodati soli i papra ako treba i to je to.
I sad cekan zenu i dicu da dodu skuham pastu dodam ragu i to je to
Top. Jebi se, napravit ce se. Koje je meso?
Sljedeći vikend vjerovatno jer sam ovaj odlučio radit lazanje.
Aj kad smo krenuli ruzno stati znaci ramstek sa najboljim pireom koji ce te ikad probati
Klasika kumpire kuvajte dok ne omekasju onda ih prodete kroz cidaljku jer ce biti mekan pire, u tavu stavite maslac cesnjak i panceta kad malo dobije boje stavite sve na kumpir i dodate vrhnje. Na kraju ide vlasac sol i paprar po vasoj zelji.
- Uređivano
Tak fino započneš i onda zajebeš tu divotu sa vrhnjem a njega ne volim u kulinarstvu za slana jela.
A ova druga papica je čist OK!