Evo jedan jebacki rucak zadnji put nisan slika nego zavrsni rezultat sad evo sve
Meso zapeci sa svake strane izvaditi ga i ubaciti kapulu, mrkvu, luk i pastu od pomidora
Kad se to izdinstalo desetak min dodajemo vino koje ne treba iskuvati nego nakon minute dodamo pelate, 2 lista lovora, timjan ako imate svjezi jos bolje ako ne onda moze i suseni i moze komad kore od parmezana koje ja nisan ima pa dan ubacio komad trapista i vratiti meso. Nakon toga u špaker pokriti sve na oko 140c na 2 sata.
Nakon toga malo promisati i sad otklopiti malo i tako jos drzati u spakeru sat vrimena mozda i manje ovisno koliko je sve iskuhalo da nebi sug bio pregust.
Nakon toga vadimo meso i sa dva pinjura san ga rastrgao a sug prosao sa stapnim mikserom ko voli moze i ostaviti onako sa komadima ali dica mi vise vole ovako, vratimo meso dodati soli i papra ako treba i to je to.
I sad cekan zenu i dicu da dodu skuham pastu dodam ragu i to je to